Nerma Juko u finalu Miss BiH 2016

Nerma Juko jedina je finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016., koja dolazi iz Visokog. Studentica je Zdravstvenih nauka Evropskog Univerziteta “Kallos” u Tuzli.
nerma-juko-7
20 najljepših djevojaka izbora ”Miss BiH za Miss Svijeta 2016”, počele su s pripremama za predstojeći, najznačajniji državni izbor u našoj zemlji, koji će se održati 09.10.2016. godine u Sarajevu, uz direktan televizijski prijenos Federalne televizije i televizije Republike Srpske.

Nakon što su se okupile ispred Hotela Terme na Ilidži, i posjetile novootvoreni luksuzni smještajni kapacitet Villas & Apartments Oaza DELUXE, doputovale su u predivni hotel Marko Polo na otoku Korčula u Hrvatskoj.
nerma-juko-1nerma-juko-6nerma-juko-4nerma-juko-3

Osim što se mnogo radi, nađe se vremena i za odmor. U sklopu Hotela Marko Polo najljepšim djevojkama BiH na raspolaganju su brojni sadržaji poput unutrašnjeg i zatvorenog bazena, saune, wellsess centra, teretane, sportski sadržaji i sl.

Pred dolazak na pripreme, Nerma je pozirala u novoj kolekciji Deichmann za nagradnu igru koja je u toku.

Nerma Juko, ovim putem, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku, tako što će lajkati Facebook stranicu Modna agencija Abc Models i FB stranicu Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njenu fotografiju.

U toku je nagradna igra obuće Deichmann, te Vas pozivamo da date podršku Vašoj favoritkinji, tako što ćete lajkati FB…

Posted by Modna Agencija ABC Models on 28. rujna 2016