Nova Nike kolekcija za jesen 2017

Nike je jedan od najpoznatijih sportskih brendova. Većina ljudi bira Nike kada im je potrebna odjeća za vježbanje ili jednostavno nešto što izgleda dobro, ali je i udobno u isto vrijeme. Nova kolekcija je vrlo jednostavna, sa bazičnim bojama, što je dobro jer znate da će trajati dugo i biti u trendu, jer je klasično uvijek dobro.

Boja koja preovladava je crna naravno, jer crna boja uvijek izgleda dobro, lako se kombinuje sa drugim bojama i čini da izgledate slim i fit. Što se tiče nove kolekcije iz Nike-a, osim odjeće za vježbanje imate i odjeću koju možete kombinovati sa ostatkom svoje gardarobe za svakodnevne outfite. Najčešća boja koja se pojavljuje kroz čitavu kolekciju, osim naravno crne, bijele i sive je puder roza. Ova boja je u trendu još od početka godine i još uvijek je trendi. Gotovo je postala kao neka „neutralna“ boja. Postoje i komadi u ovoj kolekciji koji izgledaju vrlo luksuzno za „sportsku“ odjeću, što znači da imaju dozu elegancije u sebi.

Nike je uvijek bio poznat po vrlo uglađenim stilskim komadima, tako da ni sada nisu razočarali. Nažalost nove kolekcije posebno kada se radi o premium stvarima mogu biti prilično skupe, tako da je na vama da odlučite da li vam treba nešto iz ove kolekcije.

Nike kolekciju za jesen 2017 možete pogledati na fotografijama ispod.