Nove štikle iz Stradivariusa za nadolazeću party sezonu

Pošto nam se uskoro približaje sezona partija danas sa vama dijelimo nekoliko šoping prijedloga iz Stradivariusa. Akcenat je na cipelama, tačnije štiklama. Svaka žena treba dobar par, udobnih i lijepih cipela na štiklu. Salonke su ove godine bile jedne od glavnih modela kod svih svjetski poznatih dizajnera, tako da su i povoljne prodavnice poput Stradivariusa izbacili svoju kolekciju.

Pošto se sezona partija uveliko približaje, šljokice su in ne samo u gardarobi, nego i u modnim dodacima. Ukoliko volite šljokice preporučujemo vam da izaberete tamne cipele sa puno šljokica. Ako su nekada u toku godine šljokice poželjne i dopustive, onda je to definitivno kraj godine sa svim blagdanima i novogodišnjim praznicima. Ukoliko niste fan šljokica, ali ipak želite upečatljive cipele, preporučujemo vam popularni nude model. Koji osim što izgleda savršeno uz gotovo sve modne kombinacije, dodaje vrlo skupocjeni efekat svakom outfitu.

Tako da ukoliko želite izgledati luxe izaberite nude model. Ukoliko ne volite eksperimentisati sa cipelama, preporučujemo uvijek klasične tamno plave i crvene salonke. Sigurno je da nećete pogriješiti, jer one uvijek izgledaju savršeno. To su naše preporuke za odabir novih cipela za dolazeće praznike i sve moguće partije kojima ćete prisustvovati.

Provjerite ove unikatne i moderne štikle iz modnog brenda Stradivarius.

nove-stikle-iz-stradivariusa-za-nadolazecu-party-sezonu-1nove-stikle-iz-stradivariusa-za-nadolazecu-party-sezonu-2 nove-stikle-iz-stradivariusa-za-nadolazecu-party-sezonu-3 nove-stikle-iz-stradivariusa-za-nadolazecu-party-sezonu-4nove-stikle-iz-stradivariusa-za-nadolazecu-party-sezonu-5 nove-stikle-iz-stradivariusa-za-nadolazecu-party-sezonu-6 nove-stikle-iz-stradivariusa-za-nadolazecu-party-sezonu-7