Novi trend – ogledalo na namještaju

“Reflektujući” namještaj, osvojio je svijet i ljubitelje modernog dizajna i jednostavnosti, kao i one koji vole vidjeti odraz u svakom kutku doma. Stolovi, garderoberi, komode, čak i kreveti prekriveni su tankim zrcalom ili oblijepljeni posebnom folijom koja ima takav učinak, tako da izgledaju skupocjeno.
ogledalo na namjestaju
Dekorateri su željeli dati notu luksuza i šika, a da to ne podrazumijeva i udar na kućni budžet, pa su se dosjetili ovog starog trika i uklopili ga u suvremenu formu. Svaki komad djeluje impresivno, s oštrim rubovima koje “lome” ogledalo, stvara jedinstvenu atmosferu u ambijentu. Pošto je površina sjajna, lako se uklapa u svaki interijer, praktično se utapa u stil vlasnika.

Osim namještaja, kreatori namještaja i stvari za kuću su staklom obložili i stolne lampe, velike vaze, pa na prvi pogled djeluju kao da lebde u prostoru.

Osim toga, interijer djeluje prostranije, veće, svjetlije, pogotovo kada se prirodno ili umjetno svjetlo reflektira izravno na namještaju.

Ako želite isprobati novi trend u vašoj kući, nabavite folije koje imitiraju ogledalo i zalijepite je na komodu, cipelarnik, klub stol ili noćni ormarić … Isti trik možete primijeniti na gornjim ili donjim frontama kuhinjskih elemenata ili ormarićima u kupaonici. Zid iza “reflektirajućeg” namještaja okrečite u snažnu boju poput ljubičaste, bordo ili ciklama, odaberite zanimljive detalje i stazu (tepih) jarke nijanse, au kut smjestite lampu koja će navečer osvjetljavati namještaj.
Izvor:novosti