Novo iz Orsaya – Nekoliko slatkih sportskih pink komada

Kada razmišljate o modnom brendu Orsayu sportsko i nije baš nešto što vam odmah naumpadne. Naravno modni brend Orsay je poznat po svojim klasičnim komadima koji uvijek imaju notu ženstvenosti u sebi. Ali pošto se moda stalno mjenja, mlađe generacije se žele dobro oblačiti, svaki brend želi da da svoju ponudu sportskih odjevnim komada. Ovo će većinom biti zanimljivo mlađim generacijama, poput srednjoškolaca i tinejđera, ali zašto ne imati nekoliko ovih slatkih majica za nošenje po kući ili za opuštene vikende?

Majice su klasično vrlo girly i boja koja se iznova ponavlja je roza. Naravno postoje i neke klasične bijele majice sa printovima. Kao i gotovo svaki brend ni Orsay nije mogao a da ne izbaci toliko popularnu bejzbol bomber jaknu. Ovo je komad koji je u trendu već nekoliko sezona, tako ako ga izaberete sigurno nećete pogriješiti. Naš omiljeni komad iz ove sportske kolekcije je dvodijelna trenerka, boje su divno ukombinovane i definitivno izgleda vrlo „elegantno“ i skupocjeno. Sa ovom kombinacijom nećete pogriješiti za relaksirajuće vikende ili šetnje sa porodicom.

I dalje su moderne majice sa natpisom, bez obzira šta natpis kaže tako da ukoliko već ne posjedujete neku vrijeme je da nabavite barem jednu.

Sportska odjeća iz modnog brenda Orsay provjerite na fotografijama ispod.