Novogodišnje odluke vašeg astro znaka

Nova 2015. godina je stigla, a evo i nekoliko novogodišnjih odluka koje bi svaki horoskopski znak trebalo usvojiti.
novogodisnje odluke horoskop

Ovan

Više obraćajte pozornost na sve oko sebe, na trošenje novca i završavajte sve ono što ste započeli. Manje budite zahtjevni i svađalački nastrojeni.

Bik

Trudite se da usvajate nove stvari i promjene, imajte više samopouzdanja i slušajte ljude oko sebe. Manje se koristiti izgovorima i nemojte previše da se samosažaljevaju.

Blizanci

Više se fokusirajte na kvalitetu zadataka koje izvršavate i slobodno dopustite ljudima da vam se približe. Manje osuđujte druge oko sebe i ne izbacite ih tako lako iz života.

Rak

Naučite prihvatiti stvari koje ne možete promijeniti i budite optimističniji. Manje se namećite i prestanite se opterećivati time što drugi rade.

Lav

Više vjerujte u svoje sposobnosti i naučite se klonite loših utjecaja. Manje se brinite jer ćete tako često sebi nabijati stres.

Djevica

Više se verbalno izražavajte i hvatajte u koštac s poslom koji radite. Manje kontrolirajte stvari na koje ne možete utjecati.

Vaga

Više se fokusirajte na rješavanja vlastitih problema i situacija jer ih često stavljate u drugi plan. Nemojte se plašiti da kažete ‘ne’.

Škorpion

Morate imati više razumijevanja prije nego što donesete drastičnu odluku. Trudite se da budete otvoreniji kada su vaši problemi u pitanju, tako će vam prije neko pomoći.

Strijelac

Više se obazirite na tuđe osjećaje (vi se brinete o ljudima, ali imate problem da to pokažete). Pokušajte ne budte previše grubi iskazujući svoj stav.

Jarac

Pokušajte zaboravite na povrijeđena osjećanja, bit će vam bolje na duge staze. Manje sumnjajte u sebe i nemojte se plašiti da će svi da vas ozljede.

Vodenjak

Slobodno prihvatite pomoć kad vam je potrebna, posebno od voljenih. Manje prkosite ljudima kada ne može biti onako kako vi želite.

Ribe

Pokušajte biti strpljivi kada vas drugi ne razumiju. Manje se plašite samoće, oni kojima značite će uvijek biti tu za vas.
Izvor:superzena