O čemu pričati na prvom sastanku?

Prvi “pravi” sastanak sa simpatijom koja “ne izlazi iz glave”, za svakog tinejdžera vrlo stresan. Htjeli bi ostaviti najbolji dojam, a posebnu tenziju stvara to što ne znaju što očekivati od osobe koja im se dopada. Savjet je da se opuste, budu prirodni i uživaju u druženju.
prvi sastanak

Za početak, ne bi trebalo da se odmah upuštaju u “teške” teme, niti pričaju o osobnim stvarima, kao što su obiteljski problemi.

O tome je svakako bolje razgovarati s dokazanim prijateljima, a dok simpatija ne prođe “testiranje”, preporučuje se razgovor o općim temama.

Adolescenti su skloni gunđanju, a na prvom ljubavnom sastanku bi bilo dobro da ne spominju stvari koje ne vole, već ono što im se sviđa. Na primjer, da ne ogovaraju drugove i drugarice, već da spomenu prijatelje s kojima se dobro slažu. Sastanak nije prilika za povjeravanje problema s obitelji, bratom, sestrom, već povod da se ćaska o lijepim putovanjima, knjigama i glazbi koje oboje volite.

O bivšim simpatijama, momcima ili djevojkama ni riječ! Ima vremena, ako nastavite se viđate, pričati o prethodnim ljubavnim iskustvima. Isto tako, nije pametno isticati materijalnu situaciju u obitelji, koliko ima ili nema novca, kao i da se pokreću teme koje su vezane za pare. Još jedna “nepoželjna” tema je seks – za intimne priče ima vremena, one će doći “na dnevni red” prirodno i spontano, kada se bolje upoznate.
Izvor:Novosti