O čemu žena razmišlja na prvom sastanku?

Kada nazovete djevojku da izađete, znajte da će ona sve do sredine razmišljati da li je donijela dobru odluku kad je pristala da se vidi s vama. Dok joj pričate o sebi, pažljivo će slušati i donositi zaključke o vama.

Pitaće se da li tip muškarca koji očekuje da te večeri spavate.

Ma koliko vam se to, zbog ponašanja pojedinih djevojaka, činilo normalno – ne očekujte da ćete to večer završiti u njenom stanu. Motac joj se po glavi i koliko ste maljavi po tijelu. Pobjeći će glavom bez obzira ako zapazi dlačice koje vam vire iz nosa i ušiju, pa se podšišajte, obrijte, a ako imate bradu, redovito je održavajte.

Damama će i piće koje naručite mnogo reći o vama, pa i tu budite oprezni.

Definitivno izbjegavajte viski ili drugu krajnost, gusti sok. Prva varijanta govori da ste snob, a druga ukazuje na mlakonju.

One definitivno očekuju da ponudite platiti račun, ali i podijeliti svaki drugi. I kako reče jedna Ana: “Ako inzistira na tome da plati, može biti muškarac brđanin koji ne poštuje žene, a može biti i džentlmen, ali ako pusti da ja platim, onda je džukela!”

Žene definitivno odbija kada neprestano pričate o svojoj majci, imate prostačke fore, napadni ste, ao ljetnoj kolekciji Dolce & Gabbana znati više od nje. Ne toleriraju ni kada potencirate svoju inteligenciju.

Neće joj se svidjeti ni ako vas ništa ne zanima – nemate neku strast, ali ni ako ste “žešći” nacionalista koji se od zastave ne odvaja ni u toaletu. Sad kad sve ovo znate, nazovite onu koju merkate već duže vrijeme.
Izvor:Novosti