Obucite se u 15 minuta

Kada vam je proračun najograničeniji, vaš društveni život je nikad bogatiji, a vremena za dotjerivanje nikad manje. Naučite kako napraviti red u svom ormaru i očas posla izgledate fantastično.

Organizirajte kombinacije

Kakve događaje najčešće posjećujete? Kreirajte kombinacije za posao, izlaske, viđanje s obitelji, teretanu … Ovo će vam pomoći pri uštedi vremena koje inače provedete isprobavajući sve stvari.

Kupujte planski

Ne kupujte impulzivno, jer je to najveći neprijatelj organizirane garderobe. Dakle, što vam treba i za koju priliku? Inače kupićete haljinu koja se ne uklapa ni u jednu koncepciju i zapravo služi samo kako bi zagrijala vašu vješalicu.

Pretražite plakar

Većina nas zapravo i zaboravi što ima u onoj crnoj kesi u dnu ormara. Uvijek se neki dobar komad odjeće zagubi tijekom prelaska sa zimske na ljetnu sezonu i obrnuto. Valja istražiti svaki ćošak. Isprobajte sve stvari, možda stvarno naletite na nešto dobro.

Skockajte se na brzinu

U redu, brzo se obukli. Ipak, nemate vremena za detaljno šminkanje. Češljanje, malo maskare i sjajilo za usne mogu biti odlična kombinacija u nedostatku vremena. Svakako je potrebno da vi sami odredite koji je to minimum šminke koji vam odgovara i bez kojeg ne idete, ni kada ste u tjesnacu s vremenom.