Odaberite neki elegantni šešir za ljetne dana

Ljetne vrućine su već počele i pravo je vrijeme da svoj stil upotpunite šeširom. Iako im je glavna uloga da štite od sunca, ne treba zaboraviti da su stilski vrlo upečatljivi. Zbog boje i dizajna je jedinstven modni dodatak, a svake sezone izbor je raznovrsniji.
odaberite elegantan sesir

Prije nego što se odlučite za model po vašoj mjeri, znajte da sada ne postoje pravila u pogledu stila i oblika.

Dakle, sve je dopušteno, bitno je samo da ga dobro uskladite. Veliki šeširi dominiraju na modnim pistama, osim što privlače pozornost zbog dimenzija, najčešće su upečatljivih boja i šara. Da bi došli do izražaja, nemojte ih kruto uskladiti s odjećom, već napravite kontrast. Idealni su da upotpune ležerni i sportsko-elegantni stil.

Vrlo su popularni i “panama” modeli, lako se uklapaju uz opušteniju ili svečaniju odjeću. Posebno se ističu u bijeloj boji, kao i oni atraktivnih neonskih i jarkih nijansi. Osim klasičnih, moderni su i modeli od trapera, laganog pamuka i drugih laganih materijala. Hit ljeta su šeširići koji podsjećaju na kape, posebno prošarani cvijećem, prugama, animal printom, mornarskim motivima … U ovo doba godine nezaobilazni su šeširi od slame i to u svim veličinama. Pružaju ogromnu mogućnost kombiniranja, daju romantičnu i ležernu notu, odlično idu uz kupaći kostim.
Izvor:Novosti