Odaberite kupaći kostim prema obliku vašeg tijela

Kako biste odabrali kupaći kostim koji će vam savršeno pristajati, morate odrediti kojeg je oblika vašeg tijela. Stoga, centimetar u ruke i izmjerite opseg bokova, struka i grudi. Postoje četiri osnovna oblika ženskog tijela.
kupaci kostimi odabrati kupaci kostimi odabrati 1

Kruška – istaknite grudi

Ako su vam bokovi znatno širi od struka, vaše tijelo ima oblik kruške. Za vas su najbolji jednodijelni kupaći kostimi ili dvodijelni s tamnijim donjim dijelom. Kako biste privukle poglede znatiželjnih momaka, odaberite gornji dio u nekoj jarkoj boji ili s upadljivom šarom.

Jabuka – nosite suknjice ili bokserice

Za oblik jabuke karakterističan je struk koji je znatno širi od kukova, a gotovo je jednak sa grudima. U tom slučaju, za vas su idealne bokserice ili suknjice i to u tamnijim nijansama. Za gornji dio komotno odaberite neki s veselim dezenima.

Pješčani sat – sve vam pristaje

Ako su vam poprsje i bokovi približno iste širine a struk znatno tanji, vaše tijelo ima oblik pješčanog sata, a to znači da ste prava sretnica jer vam pristaje gotovo svaki model i kroj kupaćeg kostima.

Pravokutnik – naglasite dekolte i noge

Ako su vam i grudi i struk i bokovi približno jednakih mjera, vaše tijelo ima oblik pravokutnika. U tom slučaju, naglasite dekolte i noge. Nosite, recimo, gornji dio koji je fino izrezan između grudi i koji se veže oko vrata, a donji dio s pojasom koji će vam definirati struk ili odaberite jednodijelni kostim s horizontalnim naborima ili prugama u predjelu trbuha.