Odaberite savršenu nijansu karmina

Autor Datum 18/10/2017

Odabir savršene nijanse karmina za usne nerijetko se završi neseserom prepunim karminima od kojih vam nijedan ne odgovara u potpunosti. Kako biste to izbjegli i konačno pronašli savršen ruž za sebe, donosimo vam nekoliko savjeta koji će olakšati izbor.
odaberite-savrsenu-nijansu-karmina

Boja očiju

Boja očiju jedna je od važnijih smjernica pri izboru nijanse karmina. Ženama sa zelenim ili svetlijijim smeđim očima najbolje će pristajati ruž u boji višnje, dok će plavim očima najbolje pristajati koraljne nijanse karmina. Ženama sa smeđim očima lijepo će stajati ružičaste nijanse karmina koje će im dati svježinu.

Boja koše

Boja kose vam može olakšatri izbor savršene nijense karmina. Ženama s kestenjastrom kosom najbolje će pristajati ljubičaste nijanse karmina, dok će plavoj i pepeljastoj kosi najbolje pristajati ružičasti tonovi. Brinetama će pristajati gotovo sve boje, ali najbolje narančaste, crvene i ljubičaste.

Ten

Boja tena također vam može pomoći da lakše odabrati savršenu nijansu karmina za sebe. Važno je odrediti donju nijansu tena, a to ćete učiniti promatrajući donju stranu zgloba da dnevnoj svjetlosti. Ako su vam vene svjetlije plave boje, to znači da imate hladnu donju nijansu tena i da će vam najbolje pristajati karmini ružičastih nijansi. Ako su vene zelenkaste, to znači da imate toplu donju nijansu tena i da će vam najbolje odgovarati tople nijanse karmina poput koraljnih i breskvastih.
Izvor:ljepota

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.