Oleksin u antitumornoj terapiji

oleksinAko je u Srbiju stigao tek nedavno, u Rusiji i drugim europskim zemljama
preparat Oleksin već više od deset godina izaziva veliko interesovanje
– Kako liječnika zainteresiranih da ga primjene u terapijama, tako i pacijenata oboljelih od najtežih bolesti.

Zašto je ovaj vodeni ekstrakt iz lišća breskve privukao toliku pažnju?

– Kao kompleks flavonoida, Oleksin se pokazao kao vrlo učinkovit kod raznih zloćudnih tumora, naročito grla, mliječne žlijezde, maternice, bubrega, leukemije, želučano-crijevnog trakta. Nakon njegove primjene zabilježena je remisija u trajanju od pet i više godina-kaze dr. V. I.Glebov iz moskovske klinike Zdravlje i dugovječnost, koja dugi niz godina primjenjuje.

Rak plućne maramice

Muškarac, 70 godina, iz Moskve, rak plućne maramice. Liječenje kemoterapijom – šest ciklusa uz primjenu preparata Oleksin. Pacijent je uzimao preparat tri puta na dan po sedam kapi ujednoj supenoj kasiki vode 0,30 do 40minuta prije jela. Tijekom cijele terapije pacijent se dobro osjećao, krvna slika mu je bila dobra, rast tumora ne samo da je zaustavljen nego je poceo i da se smanjuje. Pacijent ide na redovite kontrole u onkoloskom centru i nastavlja sa primjenom Oleksina.

Rak želuca

Pacijentica, 64 godine, rak želuca treći stadij (2004. godine). Oleksin je počela primati odmah nakon utvrđene dijagnoze i primala ga je dva mjeseca do operacije. Operacija je bila u siječnju 2005. godine u Jaroslavlju i prosla uspješno-bolesnica se brzo oporavila, a zatim uspješno prošla kemoterapiju u onkološkoj bolnici. Sve vrijeme primal Oleksin. I danas ona koristi Oleksin I druge prirodne preparate da bi podigla imunitet.

Rak prostate

Pacijent, 76 godina, rak prostate. Liječenje hormonima u onkoloskom centrunije dalo pozitivne rezultate. Imao je bolove, lose se osjećao, tumor se nije smanjivao. Prije četiri godine bolesnik se obratio doktoru Tihonov i određeno mu je kompleksno liječenje prirodnim preparatima. Glavni preparat u kompleksu preparata bio je Oleksin, koji je propisanu dozi od 30 kapi tri puta na dan iu timdozama koristio ga je godinu dana.Postignuta je zadovoljavajuća remisija.
Pacijent do danas prima Oleksin tri putapo pet do 10 kapi na dan. Dobro se osjeća,
pun je energije.

Rak maternice

Pacijentica, 52 godine, iz Podmoskovlja, rak maternice. I pored izvršene operacije i kemoterapije, tumor je nastavio rasti. Pacijentica se obratila doktoru Romanovu. Uz Oleksin, udozi po 30 kapi tri puta na dan, rast tumora je zaustavljen.

– Osim što stimulira sve karike imuniteta (rast fagocitarne aktivnost I makrofaga i neutrofila, pojačanu proizvodnju antitijela, povećanje količine T-limfocita), Oleksin djeluje
u velikoj mjeri antioksidantno, znatno smanjuje bolove, i na taj način poboljšava kvalitetu života onkoloških bolesnika.Mnogo primjera iz ove i mnogih drugih ruskih klinika, tvrdi dr. Glebov, dokazuje učinkovitost korisscenja ovog preparata.
– U cjelini, zapaza se ne samo njegov znatan utjecaj na kvalitetu života, nego je uočeno da učinkovito djeluje I tijekom priprema, kao i sprovođenja kemoterapije i zračenja. Uz Oleksin, pacijent se osjeća znatno bolje, krvna slika mu se normalizira. On ne samo da smanjuje toksično djelovanje kemoterapije i zračenja, nego i
pojačava njihov protivtumorni efekt-objasnjava dr. B. G. Tuvaljbajev, koji sa doktorom Glebov radiu klinici Zdravlje i dugovječnost. Tijekom sedam godina sakupljanja informacija, ovi doktori dosli sudo brojnih podataka koji potvrdjuju učinkovitost primjene Oleksina.
– Uzimanje vodenog ekstrakta iz lišća breskve omogucilo je poboljsanje kvalitete života pacijenata, uklanjanje toksikoza nastalih od same bolesti i od posljedica primjene
kemoterapije ili zračenja, prestanak bolova, a kod vise od dvije trecine pacijenata postignuta je dugotrajna remisija.

Oleksin je ispitan i odobren od strane Instituta za javno zdravlje “Batut” I Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Ekskluzivni uvoznik i distributer Oleksina
DOO Infraline Ivana Boldižar 119,21000 Novi Sad, Srbija
tel +381 21 30.057 68; +381 21.824.429; +381 63.659.519
e-mail: infralinens@gmail.com
Oleksin iu CRNOJ GORI – Kontakt tel. +38267460444
Banja Luka Bioshop “Minela” informacije se moze dobiti na telefon:
+387 51.216.824, +387 65.515.870
Kontakt u Sloveniji

Web: http://www.oleksin.info

Telefon: +38641 63-03-65 Boris Nahtiga