On vas procjenjuje na temelju vašeg smijeha

Bez obzira kako vi izgledali i ponašali se kada ste sa svojim društvom, on neće gledati samo vas, već će analizirati cijelo društvo. Ponekad on može steći pogrešno mišljenje o vama zbog vašeg društva, pa ako vaše društvo radi neke stvari koje nisu prihvaćene, a vi ih ne radite radije se malo odmaknite od njih ako želite zadržati muškarca.
zaljubljeni par

On vas procjenjuje na temelju vašeg smijeha.

Nikada se nemojte smijati na silu, jer oni to odmah shvate. Iako ne vole djevojke koje se ne smiju niti jednoj njihovoj šali, isto tako ne vole ni djevojke koje se smiju na silu. Prema tome u svemu morate imati mjeru.

Muškarci cijene žene koje same odaberu piće koje će piti.

Na taj način oni u svojoj glavi stvaraju ženu koja zna što želi u životu i ne treba joj netko tko će je usmjeravati. Međutim, oni ne vole žene koje piju jedno piće za drugim i koje u svakom trenutku mogu biti mrtve pijane. Prema tome vodite računa što i koliko pijete.

Ukoliko ste izašli s muškarcem s kojim želite započeti vezu ili ste u vezi trebali biste zaboraviti na mobitel. Jako je bitno da on stekne dojam da vam je mnogo zanimljiviji od vašeg telefona. Nikako nije privlačna situacija u kojoj sjedite preko puta njega i svako malo provjeravate statuse na društvenim mrežama, razgovarati na mobitel ili se dopisujete s nekim.
Izvor:ljepota.ba