Opsesije horoskopskih znakova

Autor Datum 08/04/2016

Svaki od znakova Zodijaka ima svoje opsesije koje mu svjesno ili nesvjesno kontroliraju život. Biku je najveća opsesija novac, a Škorpion je opsjednuto odanošću.
horoskop opsesije

Ovan je opsjednut šopingom

Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijastični u svim poljima života, pa iu svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u životu, a tu glad najčešće utole u satima i satima kupnje. Njihova opsjednutost šopingom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj mjeri da im to ponekad u potpunosti preuzima život.

Novac i luksuz glavna su opsesija Bika

Bikovi su stabilni, uporni i izdržljivi, a svi ti kvaliteti pomažu im da steknu dobru poziciju na poslu. Ne boje se naporno raditi, a sve s jednim ciljem, da steknu što više novca. Veliki iznos na tekućem računu omogućuje im uživanje u luksuzu koji cijene isto koliko i novac, ali ne ustručavaju se da ga troše na druge.

Blizanci nigdje ne idu bez gadgeta

Živahni i društveni pripadnici ovog znaka opsjednuti su tehnikom, odnosno svih gedžetima koji im omogućuju bolju komunikaciju sa svima koje vole. To je njihov prozor u svijet, a obožavaju ih zbog slobode koju im pružaju. Isto tako slabi su na modu i spremni su cijeli dan iskoristiti na kombiniranje novih modnih trendova.

Rak žudi za uspjehom

Suosjećajni Rakovi uvijek su spremni pomoći, ali samo ako se to ne kosi s njihovim uvjerenjima. Oni jasno izražavaju svoje stavove i svima pokazuju što im se sviđa, a što ne. Žude za uspjehom i spremni su za njega ići i iznad svojih granica. Taj uspjeh je najčešće vezan za obiteljski i privatni život.

Lav ima glavnu opsesiju – nadmoć

Pripadnici ovog znaka imaju određenu aristokratsku osobinu koja ih tjera da u svemu budu najbolji. Upravo je to njihova najveća opsesija, nadmoć i superiornost nad drugima. Vole drugima pokazati kako se odlično snalaze na svim poljima života.

Djevica je opsjednuta redom

Pedantne Djevice opsjednute su redom u tolikoj mjeri da im se život često samo oko toga i vrti. Najviše od svega cijene točnost i disciplinu, a ako im to netko poremeti pretvaraju se u prave kraljice drame. Opsesija savršeno uređenim svakodnevnim rasporedom graniči s opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

Vaga žudi za ravnotežom

Vage su sklone pretjeranom analiziranju, stoga ne čudi što su opsjednuti životnom ravnotežom. Taj balans nastoje postići lijepim stvarima, bilo nakitom, putovanjima ili odjećom. Problem je u tome što taj svoj ​​poriv ne mogu kontrolirati, pa ih i šoping može izbaciti iz takta.

Škorpion je opsjednuta lojalnošću

Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj misterioznoj i posesivnoj prirodi pa u životu najviše žude za iskrenošću i lojalnošću. Oni žele odnose pune povjerenja, a svojom opsesijom smatraju veliku želju za znanjem i za okultnim. Ne libe se pokazati svoje znanje koliko god to drugim znakovima išlo na živce.

Putovanja su glavna opsesija Strijelca

Baš kao i Ovan, i Strijelac najviše u životu voli avanture i aktivnosti. I dok su drugi opsjednuti superiornošću i iskrenim odnosima, njihova mala opsesija su putovanja i uradiće sve kako bi što češće putovali. Jedino se tako mogu riješiti viška energije po kojoj su toliko poznati.

Jarac je opsjednut samim sobom

I dok su drugim pripadnicima zodijaka važnije materijalne stvari, Jarac je opsjednuti samo jednim – samim sobom. On ima egocentričnu crtu koja ga tjera da sve što radi radi u svoju korist, bez obzira da li će to povrijediti nekoga ili ne. Upustit se u lov na uspjeh i gazit će po drugima, osim ako ga strah da će izgubiti nešto još važnije ne natjera da odustane.

Vodenjak ima potrebu biti najkreativnija u društvu

Šarmantni pripadnici ovog znaka imaju stalnu potrebu da budu najkreativniji u društvu. Neprestano nešto stvaraju i pravi su inovatori, ali to više rade za svoju dušu nego zbog uspjeha. Iako im priznanja prijaju, bitnija im je titula najkreativnijeg znaka u društvu.

Ribama ovisno nisu strane

Ribe su pravi sanjari i žive u vlastitom svijetu koji su skrojili po svojoj mjeri. Pripadnici ovog znaka su labilni, pa ne čudi što se lako navuku na nezdrave navike, poput brze hrane, kockanja ili alkohola. Jednom kada to probaju postaju toliko time zaokupljeni da se teško mogu izvući.
Izvor:novimagazin.rs

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.