Organskim čajevima protiv steriliteta, karcinoma i mnogih bolesti

nenad ulmekNenad Ulemek , tvorac preko 100 vrsta čajeva , krema , melema , šampona a sada i parfema. Čovek koji je u izlečenju pomogao mnogima u lecenju malignih i mnogih drugih oboljenja,čovek koji je svojim čajem pomogao da se rodi preko 80 dece, sto mu je kako kaze i najveca nagrada,možemo slobodno reći KRALJ ČAJA.

Sezona lekovitog bilja koje pomaze u lecenju sterilita je pocela i ovaj delotvorni caj mozete poruciti samo od maja do oktobra.

Kod malignih oboljena dokazano je dobra biljka Graviola, koja u kombinaciji sa jos nekoliko organskih biljaka pomaze u lecenju ubijajuci jedinice raka a i olaksavajuci hemoterapiju.Pored ovih tu je jos preko 100 cajeva za mnoge bolesti i oboljenja kao i kreme i melemi za razne promene na kozi. Nakon osnivanja Nemackog Prezent product-a veliki broj Nemackih gradjana pije cajeve po recepturi Nenada Ulemeka , isto tako je i u Srbiji od kada je pre 8 godina osnovana radionica cajeva ”Elikisir Zdravlje” koja je pre 3 godine pocela i sa proizvodnjom krema, melema i sampona. Kvalitet , i veliki broj zadovoljnih korisnika ovih proizvoda su uspeh ove tada male firme koja se godinama razvijala. Brojni poznavaoci fitoterapije ,proizvode G.Ulemeka smatraju buducnoscu fitoterapije . 1.11. 2015 godine poceo je sa radom MEC cosmetic ,koji ce pored organske kozmetike proizvoditi i parfeme , sve to izuzetnog kvaliteta i prelepo dizajniranoj ambalazi. Nenad Ulemek je sasvim slucajno pre 10 godina krenuo da se bavi fitoterapijom, zadivljen lekovitoscu djumbira , od tada se posvetio samo lecenju ljudi.Mnogo ljudi iz Evrope dolazi u Srbiju kako bi kupili neki proizvod radionice Eliksir Zdravlje. Mnogim bracnim parovima bez dece je izuzetno efikasan caj pomogao da dobiju prinovu,mnogi su pobedili u borbi sa rakom. Sve to G.Ulemeka cini srecnim covekom, koji veoma uspesno koraca napred kako bi ljude sve vise okrenuo prirodi i njenoj lekovitosti. Verujemo da u tome uspeva. Kontakt za porudzbine 062-301-063