Osvježite dnevni boravak sa jastucima

Dnevni boravak je mjesto gdje se opuštate nakon napornog dana, uživate s obitelji i prijateljima, čitate, gledate TV ili pijete kavu sa susjedima. Zato je važno da se u njoj osjećate dobro, pa bi najviše pažnje i energije trebalo posvetiti njenom uređenju. Ako vam je interijer dosadio, možete ga promijeniti brzo i lako, bez većih izdataka, evo kako …
dnevni boravak jastuci g
Ukrasni jastučići različitih oblika, dimenzija i dezena razbiće monotoniju sobne garniture. U trendu su oni sa geometrijskim šarama i tufnama, jarkih boja, kao i modeli sa slikama ptica i životinja.

– Izbacite umjetne detalje i unesite prirodne. Okružite se sobnim biljkama poput lozica, fikusa i bambusa, a stolić za kavu ukrasite svježim cvijećem u vazi.

– Oplemenite prostor mirišljavim svijećama različitih dimenzija i boja. Tako ćete stvoriti elegantnu i ušuškanu atmosferu i unijeti vedrinu u mračne i kratke zimske dane.

– Dekorateri savjetuju da “prilagodite” dom, a to ćete najlakše postići ako čitav zid prekrijete obiteljskim fotografijama. Najdraže uspomene, posebno one sa nezaboravnih ljetovanja i zimovanja, imaju nevjerojatnu moć da nas nasmiju i oraspolože u trenu, podsjete na najbliže, ljubav i sreću.

– Već nekoliko sezona u modi je pačvork tehnika, svuda pa i na namještaju. Istina, teško se uklapa, ali “male doze” poput fotelje ili taburea potpuno će promijeniti izgled dnevne sobe.
Izvor:Novosti