Otkrivamo trikove za savršen izgled noktiju

Autor Datum 06/05/2016

Ruke su uvijek najizloženiji dio tijela, a svaka žena svojim njegovanim noktima i kvalitetnim manikurom pokazuje koliko drži do svoje njege. Otkrivamo vam 14 trikova za savršen izgled noktiju!
savrseni nokti trikovi
1. Štapićem za uši nanesite vazelin na kožicu oko noktiju prije lakiranja, kako biste kasnije bez problema uklonili višak laka za nokte.
2. Kako biste izbjegli neravnine na nalakiranim noktima, obavezno prije nanošenja laka nanesite dva sloja baznog laka. Tako će vaši nokti biti glatki i sjajni.
3. Ako želite istaknuti boju, nokte prvo premažite mat bijelim lakom, a tek potom nanesite željeni lak.
4. Ukoliko na nokte nanosite ukrase poput cirkončića, nanosite ih vrhom olovke za oči ili usta. Ona je savršene teksture da “uhvatiti” cirkončić, a krajem olovke potom možete ga utisnete u lak.

5. Francuska manikura najjednostavnije ćete izvesti ako preko nokta nategneteobičnu gumicu za tegle ostavljajući vrh nokta slobodnim za nanošenje bijelog laka.

6. Običnim prozirnom laku za nokte možete dodati sjenilo u prahu i da tako stvorite vlastitu nijansu po želji.
7. Mramorni efekt na noktima ćete postići ako u malu čašicu vode kapnete par kapi različitih nijansi laka za nokte, čačkalicom ih lagano izmiješate, a zatim uronite prste u lak koji pluta na površini vode.
8. Lak za nokte ćete ekspresno brzo osušiti ako umočite nokte u posudu vode s ledom.
9. Tvrdokorni lak za nokte koji se teško skida najlakše ćete odstraniti ako vatu natopite odstranjivačem laka, ostavite je na noktu i nokat umotatealuminijskom folijom.

10. Ako koristite lak sa šljokicama, prije nanošenja šljokica nokte premažiteobičnim ljepilom kako biste kasnije šljokice što lakše odstranili.

11. Kako biste izbjegli mjehuriće u laku, nemojte ga tresete prije upotrebe, već ga trljati kroz ruke.
12. Čep bočice laka za nokte koji ne uspijevate otvoriti popustit ako ga ostavite da odstoji u vrućoj vodi.
13. Ako namažete vazelinom grlo bočice laka, nikad vam se više neće dogoditi da ne možete ga otvoriti.
14. Vrhove bočice lakova namažite tim istim lakom za nokte kako biste lakše pronašli željenu nijansu, a zatim lakove pospremite u jednu kutiju kako bi vam trajali što duže.
Izvor:index

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.