Na ovaj način i vaš dom će predivno mirisati

Većinu nas često fascinira predivan, umirujući miris sobe, kuće,stanova, kupaonia i ureda.
na ovaj nacin i vas dome ce predivnost mirisati
Većina ljudi koristi osvježivaće za zrak koje možete pronaći u gotovo svakome supermarketu. U ovome članku ćemo vam otkriti tajnu kako će te napraviti prirodni osvježivać prostora. Ovaj prirodni osvježivač prostora će učiniti da vaš dom jako lijepo miriše.

Nevjarovatno je da će vam ovaj osvježivać pružiti predivan miris a u isto vrijeme ne sadrži nikakve vještačke i štetne tvari.

Jedan od glavnih sastojaka za ovaj prirodni osvježivač prostora je soda bikarbona, koja dolazi u različitim pakovanjima i priličnoje jeftina. Možete pripremiti svoj vlastiti prirodni osvježivač zraka, a vi ćete uštedjeti novac u isto vrijeme!

Potrebni sastojci za osvježivać

  • 1 žlica sode bikarbone
  • 500 ml destilirane vode
  • Eteričnog ulje po izboru (10 kapi)
  • 1 čista boca sa sprejom

Način pripreme prirodnog osvježivača prostora:

U zdjelu bi trebali sipati eterično ulje, dodajte sodu bikarbonu te ih pomiješati dobro. Dobivenu smjesu salijte u čistu bocu sa sprejom i dodajte destilivanu vodu. Imajte na umu da bi trebali protresti svaki put prije upotrebe.
Možete ga koristiti za osvježavanje namještaj, zavjese i odjeću! Poprskajte po cijeloj kući. Vi i vaši gosti ili klijenti će biti zaprepašteni mirisom.