Ove jeseni sve djevojke žele PANČO

Ima nešto u tom ogrtaču! Ili pelerini? U svakom slučaju, ljubiteljice mode diljem svijeta, “odlijepile” su za Pončom, kada je Kara Delevinj, jedna od najuspješnijih svjetskih manekenki, prošetala pistom ogrnuta Barberi “dekom” od fine janjeće vune i kašmira.
ove-jeseni-sve-djevojke-zele-panco
Ako želite “personaliziran” pončo, s vašim inicijalima, morat ćete platiti i nešto više od 1100 eura, kolika mu je inače cijena … Kao Sarah Jessica Parker, Rosie Huntington Whiteley, engleska glumica i manekenka, “Viktorijin anđeo” i Olivia Palermo , njujorška trendseterica i modna blogerica.

Zato, ako ove jeseni ogrnete pončo, sigurno nećete ostati nezapažen! Grije vas, onako mekan, lepršav, ugodan, a opet djelujete tako ležerno, naročito u uskim trapericama i kratkim čizmicama.

Za elegantniji “outfit“, neka vam malo “spadne” s ramena, a za sportski – raskošni pončo s resama, hlače ili kratke hlače i, naravno, čizme od meke kože do koljena. Duži ili kraći, od konca, vune, kašmira ili tvida, ukrašen kožnim remenčićima, pletenicama ili drvenim gumbima, sigurno ćete pronaći onaj pravi za vas.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.