Ove sms poruke ne šaljite bivšem dečku

Autor Datum 14/02/2018

Možda treba nešto da mu kažete ili da uzmete vaše stvari koje su ostale kod njega ili želite pitati kako mu je tata koji je bio bolestan dok ste bili zajedno, ali prije nego što mu poslati poruku, pokušajte se pridržavate pravila o jednomjesečnom nejavljanju. A kada pošaljete prvu poruku nakon toga, budite spremni na to da ne dobijete odgovor uopće ili bar ne onakav odgovor kakav ste očekivali.

Ovo je popis stvari koje nikako ne smijete mu poslati.

1) PORUKA SA JEDNOM RIJEČI

Ne šaljite,, hej ” ili slično. Ako imate nešto reći ili pitate, učinite to u prvoj poruci. Pređite odmah na stvar. Ne stavljajte bivšeg u nezgodan položaj da interpretira zašto mu se sad javljate.

2) NJEŽNE RIJEČI I SMAJLI ZA FLERT

Niste više zajedno, pa nemojte koristiti one nazive kojima ste ga nazivali dok ste bili u vezi. Ne možete nastaviti mu tepate nakon raskida.

3) ZAJEDLJIVE PORUKE

Ako ste uznemireni, podijelite to sa drugaricom. Nemojte mu slati ružne poruke samo zato što se osjećate umorno, usamljeno ili zato što ste pijani.

4) “ZAŠTO NISI ODGOVORIO NA PORUKU? ” ILI” DA LI SI DOBIO MOJU PORUKU? “

Pošaljite jednu poruku. Ako on ne odgovori, prihvatite da vjerojatno ne želi bilo kakav kontakt.

5) PORUKE U KOJIMA SE PRISJEĆATE VAŠE VEZE

Ne pišete mu o stvarima koje su se desile u vašoj vezi. Sve što je bilo u vezi, a što želite izbacite iz sebe, podijelite s prijateljicom ili zapišite u dnevnik, a nemojte pričati osobi koja vam je slomila srce.

6) POZIV NA SEKS
Ovo nikad, ali nikad, nije dobra ideja.

7) MISLIM NA TEBE

Normalno je da mislite jedno na drugo još neko vrijeme poslije završetka veze.
Ali kad jednom završite vezu, nemojte obavještavati bivšeg misliti o njemu.

8) IZAZOVNE FOTOGRAFIJE

Kao ni poziv na seks, ni ovo nije dobra ideja, jer se na kraju može svesti na isto.

9) OČAJNIĆKA IZVINJENJA I MOLBE

Ne izazivajte povraćanje bivšeg tako da ga preko poruke moliti da vam se vrati.

10) JOŠ JEDNA PORUKA, PA JOŠ JEDNA

Kada postignete ono što ste htjeli postići – na primjer, složili ste se da vam vrati vaše knjige u utorak – završite razgovor. Budite vi osoba koja će završiti dopisivanje. I kadgod se premišljate da li poslati poruku ili ne – nemojte je slati.
Izvor:Novosti

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.