Ovi znakovi otkrivaju da vas želi nazad

Prijateljski odnos s bivšim često može biti ispunjen zbunjujućim signalima. Ako je on razlog raskida, ali inzistira na tome da i dalje provodite vrijeme zajedno, moguće je da vas želi natrag. Kako njegovo ponašanje ne biste pogrešno protumačili, otkrivamo vam nekoliko znakova koji otkrivaju da želi pomirenje.
zeli vas nazad

Ističe svoje vrline

Ako vas zaista želi natrag potrudiće se da ističe svoje vrline. Bilo da je riječ o novom poslu, odbacivanjem loših navika koje vi niste voljeli ili odlascima u teretanu, on će htjeti ga promatrate na pozitivniji način.

Izvinjava se i za sitnice

Ako je prije griješio i nije mario za svoje pogreške, željet će vam pokazati da se promijenio tako što će se ispričavati i za sitnice.

Viđate ga na mjestima koje je mrzio

On jako dobro zna gdje provodite vrijeme, pa će se vjerojatno pojavljivati na vašim omiljenim mjestima, čak i onima koja nije volio dok ste bili zajedno. Potrudiće se da vas vidi, te vam na taj način dati do znanja da mu nedostajete.

Ima vremena za vas

Ako vam je smetalo što je uvijek bio prezposlen ili birao prijatelje prije vas, sad će vam posvećivati što više pažnje kako bi vas uvjerio da se promijenio. Ako se trudi da što više vremena provodi s vama, to znači da mu nedostaje i da vjerojatno želi pomirenje.

Što bi bilo kad bi bilo

Ako razmišlja o tome kako bi bilo da ste još uvijek u vezi ili žali za neostvarenom zajedničkom budućnosti te vam o tome otvoreno govori, suptilno vam pokušava dati do znanja da vas želi natrag.
Izvor:ljepota.ba