Sa ovim savjetima budite spremni za ljeto

Autor Datum 19/05/2018

Možda nećete smršaviti deset kilograma za mjesec dana (to nije ni zdravo, a ni lako izvodivo pa često dovodi do frustracija), ali zategnućete svoje tijelo, vratit ćete samopouzdanje i izgledat najbolje što možete. Spremne?

Umjesto teretane, odaberite plan vježbanja kojeg ćete se pridržavati

Nikako da se natjerate da krenete u teretanu, pa večeri provodite gledajući serije na kauču, u dobrom društvu sladoleda i čipsa? Pronađite zlatnu sredinu i nađite plan kojg ćete se bez problema pridržavati. Na primjer – svaki dan šetajte pola sata i napravite 50 trbušnjaka,30 polučučnja i izvodite vježbe za ruke za vrijeme reklama.

Namažite se kremom za samotamnjenje

Svi bolje izgledaju kad su preplanuli pa predlažemo da nekoliko kapi kreme za samotamnjenje ubacite u svoj losion za tijelo. Dobit ćete blagu boju i mladenački, svjež izgled!

Običnu pastu za zube zamijenite onom za izbjeljivanje

Svijetli zubi ukazuju na dobro zdravlje i vitalnost, a veliki osmijeh svaku osobu čini još privlačnijom. Zamijenite uobičajenu pastu onom koja sadrži sredstvo za izbjeljivanje i odlučite da ćete se smijati više.

Posjeta frizeru

Nova frizura je najjednostavniji i često najjeftiniji način da promijenimo svoj izgled. Odaberite frizuru i boju koja će savršeno pristajati vašem licu i uputite se kod provjerenog frizera.

Voda i zeleni čaj

Nećemo ponavljati koliko je unos vode važan za organizam, ali i lijep izgled. Silne kave tijekom dana zamijenite nezaslađenim zelenim čajem koji će vam pomoći ukloniti celulit i očistiti kožu, a uz sebe uvijek imajte bočicu obične vode.

Ratni plan pretvorite u ugodno druženje sa samom sobom

Mnoge žene sebi postavljaju teške zadatke. Umjesto plana koji sadrži sat vremena trčanja po traci u teretani, profesionalni pedikuru, izlijevanje noktiju, kvarcanje i dijetu na kojoj je bila, dogovorite sastanak sa samom sobom nekoliko puta tjedno i, uz omiljenu glazbu i svjetlost svijeća same napravite manikuru i pedikuru, istegnite se i isprobajte nove načine šminkanja ili friziranja.
Izvor:onaportal

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.