Ovo nemojte raditi na sastancima

Autor Datum 30/12/2017

Nervozni ste. To je normalno i sasvim prihvatljivo. Dok god se svakih deset sekundi ne ispričavate zbog toga što ste nervozni -to je prilično zamarajuće, a može biti i iritantno. Ako slučajno ispustite žlicu, našalite se u vezi toga i nastaviti dalje kao da se ništa nije desilo.

Imate dojam da previše pričate, dok muškarac ćuti.

Nekada može biti zaista teško naći zajedničku temu. I dok u sebi počinjete paničarite misleći da ga davite pričom o svom životu, vrlo je vjerojatno da on u tom trenutku misli “​​Sreća da prošlih 20 minuta nije trebalo razmišljati o tome što ću reći”.

Jedno ili pet pića.

Potpuno je nebitno, dok god muškarcu ne povraćate po cipelama. Bitno je da se zabavljate, da vam je lijepo – zato se opustite i budite to što jeste.

Jedite što god želite.

Ako vam se jede salata, naručite salatu, bez obzira na to što će da pomisli. Ako vam se jedu rebarca, jedite rebarca. Prosto.

Što ste obukli.

Dok god nosite bilo što na sebi, muškarci neće biti šokirani. Jednostavno odjenite nešto u čemu ćete se osjećati ugodno. Veze se ne temelje samo na izgledu.

Želite ići do kraja na prvom sastanku.

Ako je sastanak bio izvanredan i imate veliku želju da ga nastavite, što da ne? Muškarac vas neće osuđivati ​​ako odete kući s njim na prvom, trećem ili petom sastanku. Ili nikad. Ako to čini, onda je nezreo.

Prekinuli ste muškarca dok priča.

Ako se ovo često događa, svakako nije ugodno. Ali ako se tek povremeno desi, neće biti problema. Na prvom sastanku najbitnije je da razgovor kontinuirano teče – tišina može biti vrlo neugodna.

Spominjanje bivših.

Nećete zaprepastiti muškarca ako se tijekom razgovora dogodi da usput spomenete bivšeg dečka. Činjenica da ste se nekada s nekim zabavljali potpuno je normalna stvar.

Nije problem ako zakasnite.

Muškarcu neće smetati da čeka desetak minuta, provjeravajući za to vrijeme Fejsbuk ili Instagram. Ali ako kasnite pola sata a niste mu se javili, nemojte se čuditi ako ode bez riječi.

Nije problem ni ako pošaljete poruku da vam je bilo lijepo nedugo nakon sastanka.

Zašto biste se opterećivali nekim tamo nepisanim pravilima i “udarali čežnju”? Ako vam se muškarac sviđa, slobodno mu to nagovijestite.

Tko će platiti piće na prvom sastanku.

Muškarci obično idu na sastanak pretpostavljajući da će oni platiti piće. Ako se vi ponudite platiti, u redu. Ako ništa ne spomenete, i to je u redu. Sigurno neće zbog toga početi vrištati o jednakosti spolova i muškim pravima. Bar ne većina njih.
Izvor:super zena

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.