Ovo su znakovi da je potpuno lud za tobom

Zavaravanje da je tvom dečku stvarno stalo, iako to ne pokazuje, je priča  za mal djecu. Znamo, to je puno lakše nego priznati sebi da mu možda baš i nije toliko stalo, ali dugoročno je pametnije da pogledaš istini u oči i da realno ocjenili koliko je tvoj dečko stvarno zagrijan za tebe. Ovo su znakovi da je potpuno lud za tobom.
lud za tobom

Inicira kontakt

Ne glumi, ne tjera te da čekaš njegovu poruku, izražava se jasno i nedvosmisleno ipokazuje iskreni interes da se vidite. Sve ostalo su samo sitnice kojima ti poručuje da mu nisi najvažnija stvar na svijetu.

Ne želi te ostavi

Ako odlazi od tebe bez problema, znači da nema onaj osjećaj koji ga tjera da se zadrži još 5 minuta. Muškarac koji tu i tamo zakasni na posao ili žrtvuje san kako bi ostao s djevojkom je lud za njom, a onaj koji uvijek na prvo mjesto stavlja sastanak ili neku obvezu – baš i nije.

Zanima ga tvoj dan

Pita te što si radila, s kim si bila i kako si provela dan, jer ga iskreno zanimasvaki detalj o tebi. Muškarac koji pokazuje interes za sitnice koje su ti učinile dan ugodnijim je definitivno ozbiljan kada si ti u pitanju, a onaj koji te ni ne pita što si radila ili samo priča o sebi, baš i nije previše zaluđen tobom.

Upoznao te s prijateljima

Ili još nije, ali svi znaju tko si, kako se zoveš i sitnice koje te čine posebnom. Ako te skriva od prijatelja, za to vjerojatno ima dobar razlog.
Izvor:index.hr