Ovo su znakovi da on ima strah od vezivanja

Muškarac u strahu od vezivanja izbjegava emotivnu bliskost i plaši se ovisno od partnerice. Srećom po nas, dr. Barkley je podijelila s nama svoje savjete kako da spazimo ove momke – prije nego izgubimo dragocjeno vrijeme. Jer sve su šanse da on nije kao Clooney i da se nikada neće opameiti!
strah od braka

Njegove veze ne traju

I ima brojne izgovore za to što se do sad nije skrasio. Od pritiska koji nameće njegov posao do toga što još nije upoznao onu pravu.

Zavođenje

Neumoran je u pokušajima da vas osvoji. Iako vam pažnja laska, ovo može biti znak upozorenja.

Lako gubi interes

Jednom kada vas osvoji interes mu opada. On voli magični početak veze, kada nema nikakvih komplikacija, ali ubrzo mu to dosadi. Njega ne fasciniraju usponi i padovi koje nosi posvećena veza.

Toplo-hladno

On vam pokazuje intenzivnu ljubav i naklonost, au isto vrijeme nikada ne zove niti vam piše poruke, i za to nalazi razne izgovore poput posla i putovanja.

Voli kontrolirati

Prija mu da bude korak ispred, a ima i običaj da preuzima kontrolu nad svime što kao par zajedno radite.

Voli slobodu

On najvjerojatnije intimnost promatra kao zamka. To je razlog zašto najčešće i izlazi s ljudima za koje ne mora biti potpuno vezan (kao na primjer za djevojku koja živi u drugom gradu).

Nerealna očekivanja

Kada njegova partnerica ne ispuni sva njegova očekivanja, muškarac sa strahom od veze postane razočaran i opsjednut fokusiranjem na negativne osobine partnerice.

Gleda druge djevojke

Njegov pogled stalno luta ka drugim lijepim djevojkama, čak i dok ste na sastanku. On ima potrebu da se stalno osjeća kao samac.

Povlači se od ozbiljnih razgovora

On često tvrdi da mu duge veze ne idu jer ne bi bio dobar dečko. Njegov cilj je strah od neuspjeha iskoristi kao izgovor za bijeg.

Vas krivi za sve

Kada ga okrivite za manjak predanosti on okrivi vas, optužujući vas da ste prezahtjevne.
Izvor:cosmopolitan.rs