Ovo ženama nemojte nikada govoriti

Autor Datum 02/03/2016

Iako im namjere nisu loše i iako žele riječima pohvale i oraspolože žene, muškarcima to često ne polazi za rukom. Problem je u tome što komplimenti koji su njih pozitivni, žene mogu shvatiti potpuno drugačije. Ove “komplimente” žene ne vole:
žene komplimenti

NE IZGLEDAŠ KAO DA TI JE TOLIKO GODINA

Žene i godine? Ne, nikako
Ako žena ima 35 godina, a muškarac joj kaže da izgleda kao dvadesetogodišnjakinja, to i može proći kao kompliment. Problem je što izjava: “Ne izgledaš kao da ti je toliko godina” sadrži tu riječ toliko, koja lako pokrene bijes žena.

Još “opasnija je situacija”, ako žena ima 21 godinu, a muškarac joj kaže da izgleda kao da ima 35. Godine su klizav teren, po kojem muškarci ne treba da se kreću. Bolje je da sačekaju da im godine žene same otkriju.

FINO SI POPUNJENA

U nekim sredinama i kulturama to može biti kompliment. Međutim, u većini slučajeva nije. Ako žena protumači da ovako muškarac hvali njezine obline, dobro će odreagirati. Posumnja li da on priča o njenom struku, stvari kreću naopako.

IMAŠ EGZOTIČAN NOS

VELIKI broj žena je VRLO osjetljiv kada netko govori o njihovom nosu. Ovu bolnu točku je bolje ne komentirati.

PREMRŠAVA SI

Ponovo dolazimo do minskog polja. Muškarci bi već jednom trebali shvatiti da se sa ženama o kilogramima ne raspravlja. Kada on kaže: “Premršava si”, ona čuje: “Bolesna si”.

IMAŠ VRLO LIJEPO LICE

Što je s ostatkom tijela? Žene će odmah pomisliti pomisliti da im je samo lice lijepo zato je bolji izbor reći: “Lijepa si”.

PODSJEĆAŠ NA MADONU

Madonna je vodeća pop zvijezda, ali njoj za mnoge nema mjesta na listi najljepših žena. Pripadnicama ljepšeg spola će nakon riječi Madona prvo pasti na pamet sve njene nesavršenosti. Ova i slična usporedbe trebaju se izbjegavaju.

DA LI JE TO TVOJA PRAVA KOSA?

Žene koje nemaju prirodnu bujnu kosu lako posegnu za umecima. Kada njih pitate, samo ih podsjećate na bolnu temu.

Sa druge strane, žene koje imaju prirodnu lijepu kosu Uvrediće se jer ste posumnjali u njihove kvalitete.

SADA IZGLEDAŠ MNOGO BOLJE

“Ranije nisam?”, Gotovo uvijek će se pitati žena. Bolji izbor je kostantacija: “Odlično izgledaš”.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.