Za ovu sezonu odaberite košulju koja vam odgovara

Jedan od nesumnjivo najstarijih, ali i najvažnijih komada odjeće, košulja je bila i ostala simbol stila i elegancije. Pogodna za razne prigode, lako se uklapa uz sve stilove, pa nije ni čudo da je nezaobilazna u svim ženskim ormarima. Bilo da idete u šetnju, na posao ili se spremate za izlazak, nećete pogriješiti ako uz suknju ili hlače obučete košulju.
za ovu sezonu odaberite kosulju koja vam odgovara
Zahvaljujući maštovitoj kombinaciji krojeva, boja i dezena ovaj komad je svake sezone u vrhu modne ljestvice. Toliko se modela može vidjeti u raznim kolekcijama da je zaista lako pronaći formu i materijal po svojoj mjeri. Ovisno od toga s kojom odjećom je nosite i kakvim detaljima je upotpunjuju može izgledati otmjeno ili ležerno, neovisno od kroja same košulje.

Ove sezone moderni su blago strukirani modeli s klasičnom kragnom, jednobojni ili prošarani dezenima. U trendu su i asimetrični krojevi, kraći s prednje strane, kao i oni s razigranim printom i raznolikim dezenima.

Košulja s karnerima, inače najčešći izbor romantičnih dama, zastupljena je ove sezone u većini modnih linija. Ističu se i providni modeli od laganog muslina, kao i oni ukrašeni čipkom na rukavima i ovratniku. Lepršave košulje, dužih rukava, osim što su najudobnije, jednostavne su za kombiniranje i prikladne i za dan i večer. Nezaobilazni su i modeli s ruskom kragnom koji uvijek odaju dojam profinjenosti, pa bi ih trebalo nositi uz elegantniju i svečaniju odjeću.
Izvor:Novosti