Ovu su male muške tajne

Žene ponekad misle da su samo one tajanstvene u vezi, ali i muškarci mnoge stvari kriju od partnerice.
zena i muskarac
Predstavnici jačeg spola u dugoj vezi ili braku, ne odriču se dvije stvari, koje rade od mladosti – gledaju druge žene i filmove eksplicitnog sadržaja.

U tome ne vide ništa loše, sve dok ne počne ih jako privlači žena koju često promatraju iu mislima skidaju.

Međutim, dok šetaju s djevojkom ili ženom, muškarci ne gledaju samo druge žene, već “snimaju” u hodu i muške poglede upućene njihovim partnericama. To ih istovremeno ljuti i čini ponosnim, pa iznenadni snažan zagrljaj nije uvijek pokazatelj nježnosti, već i jasan znak konkurentima da je dama njegova.

I ma koliko da se oni bune kada izađete s prijateljicama, to je više gluma, jer muškarci obožavaju ostanu sami kod kuće, kako bi mogli da se posvete omiljenim zabavama – ljenčarenju na krevetu, gledanju sportskih kanala, druženju uz pivo …

Uz to, jači spol voli i kada dame prve pokrenu važne teme, jer to njima uglavnom ne ide od ruke, ali i kada dobivaju komplimente za nešto što su sami napravili.

Svaka žena bi trebalo da zna da nijednom muškarcu nije svejedno kada prvi put vodi ljubav s njom, bez obzira na to koliko je iskusan. On uvijek strahuje hoće li ostaviti dobar prvi dojam. I, ma što govorili, nije im uvijek do seksa, premda to nikada ne bi priznali.
Izvor:Novosti