Ovu su najbolje destinacije za doček Nove Godine

Iako nam se čini da je Nova godina ipak još jako daleko, morate znati ako planirate negdje da putujete da morate ranije da odlučite gdje želite ići i da na vrijeme rezervišete svoje putovanje kako ne biste imali nekih neugodnosti. U nastavku članka pročitajte koje su destinacije idealne za doček Nove godine i možda se odlučite za neku od njih.
nova godina docek destinacije
Moskva – kažu da se u Moskvi na Crvenom trgu održavaju najbolje zabave za doček Nove godine. Naravno tu je mnogo vatrometa, dobre muzike i pića.

– Edinburgh – ukoliko ste partijaner i volite takvu vrstu zabave, ovo je idealna destinacija za vas. Uvijek bude dobre muzike, mnogo partijanera i veliki vatromet.

Rio de Janeiro – kažu da ćete najljepši vatromet vidjeti upravo ovdje. Uz veliki broj ljudi doživite nezaboravan doček Nove godine.

Las Vegas – ukoliko ste ljubitelji svjetla i raznih boja, ovo je idealno mjesto za vas. Još ako na to sve dodamo da ćete uživati u muzici popularnih pjevača, ne možemo vam obećati bolji provod.

– Sydney – najbolja zabava je svakako u gradskoj luci. Svake godine vatromet ima neku drugu temu koja iznova izmami osmjehe i oduševljenje na svačija lica.

Istanbul – u Istanbulu možete da birate između uličnih zabava ili spektakularnog vatrometa. Na vama je da odlučite šta vam se više sviđa.

– New York – oni koji su ga posjetili smatraju da je zabava za doček Nove godine na Times Square-u jedna od najboljih koju možete da doživite.

Barcelona – bilo da se odlučite za noćni klub, restoran, uličnu zabavu ili zabavu na glavnom trgu nikako nećete pogriješiti, jer ćete u svakoj uživati.

London – London ima tradiciju koja traje već godinama. Slavlje traje dva dana uz spktakularan vatromet na južnoj obali Temze.

Amstredam – šatori na Dam trgu će vas sigurno oduševiti, a vatromet u ponoć će osvijetliti cijeli grad i učiniti ga nevjerovatnim.
Izvor:ljepota.ba