Ovu su trendi komadi odjeće za zimu

Autor Datum 10/12/2018

Super je ako imate dovoljno novca da ozbiljno obnovite odjeću za ovu sezonu. U suprotnom, uložite u nekoliko dobrih komada koje ćete kombinirati s garedorbom koju već imate u ormaru.
ovo-su-trendi-komadi-odjecu-za-zimu

Evo što morate imati ove zime:

Kožne hlače

Dobro, ne moraju baš biti kožne, mogu i od “kobajagi” kože, ali dovoljno vjerne originalu. Ne preporučuju se ženama punijeg stasa – zbog sjaja čine da djelujemo krupnije. U tom slučaju obucite širi kardigan.

Velike džempere

Naravno da se i dalje nose takozvani “džemperic”, oni koji prate liniju tijela, ali oni koji vam stoje kao da ste ih uzele od starije sestre, su hit ove sezone.

Široka suknja do koljena

I suknje su “porasle” ove zime. Do koljena su, često krojene tako da čine puni krug. Vrlo su elegantne, a odlično se kombiniraju uz salonke, ali i ravne čizme, takozvane “džokejske”.

Karirana košulja

Odličan komad odjeće s obzirom na to da se može nositi uz traperice, klasične hlače, suknju na posao ili za izlazak, ako je od nekog finijeg materijala. Ima ih, na primjer, od prozirnog muslina, tako da možete računati na to čak i za novogodišnju noć.

Crvene cipele

Ženstvene i seksi, obožavaju ih i muškarci. Ukoliko želite vas primijete, nabavite jedne takve cipelice.

Štrikani šal i kapa

Zamolite baku da vam ištrika šal i kapu, ukoliko ne možete sami, ili jednostavno kupiti sebi takav komplet. Ne samo što je toplo, već je i lijepo, a sačuvat vašu kosu od vjetra i snijega, koji nas očekaju, radovali se mi tome ili ne.
Izvor:mondo

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.