Par make up trikova za krupnije oči

Ako želite da vaše oči izgledaju krupnije ili ih želite istaknuti, donosimo vam nekoliko jednostavih make up trikova uz koje će vam to poći za rukom.
par-make-up-trikova-za-krupnije-oci

Uvijte trepavice

Uvijanje trepavica je nezaobilazno ako želite oči izgledaju krupnije. Nemojte pretjerivati, dovoljno je da ih uvijete jednom na korijenu i drugi put na sredini trepavica.

Prekrijte podočnjake

Odaberite illuminating korektor koji je jednu nijansu svjetliji do vašeg tena, jer će najbolje prekriti podočnjake oko očiju.

Svjetla sjena u kutovima

Svjetlo sjenilo nanesite na unutarnje kutove očiju.

Maskara na donjim trepavicama

Maskaru obavezno nanesite i na donje trepavice.

Tuš ili olovka

Uz liniju trepavica na gornjem kapku nanesite taknu liniju tuša ili olovke. Ovaj trik će učiniti da trepavice izgledaju gušće. Olovku možete nanijeti i duž linije trepavica na donjem kapku. Kako bi se oči činile krupnijim, liniju nanesite što je moguće tanje, najbolje je od polovice kapka prema vanjskom kutu.

Nanošenje sjene

Tamniju nijansu sjene počnite nanositi ispod kosti, na prevoj kapka. Svjetlucavu bijelu ili bež sjenilo nanesite tik ispod obrve.

Boja sjenila

Oči će najkrupnije izgledati uz svjetlu sjenu. Odlučite se za metalik tonove, ali i svijetle vedre boje mogu biti odličan izbor.

Obrve

Počešljajte obrve, te praznine ispunite pomoću olovke. Da bi se oči zaista isticale, važno je da obrve budu uredne.
Izvor:ljepota