Par savjeta kako da smirite ljubomornog dečka

Ljubomora je slatka pojava, pogotovo kada dolazi od strane muškarca, ali ponekad zna biti jako naporna. Ako je vaš dečko u posljednje vrijeme ljubomoran na nekoga, pokušajte s ovim:
ljubomoran dečko

Razmislite da li je u pravu

Jeste li u posljednje vrijeme flertovali s nekim s posla? Počeli ste se oblačite malo izazovnije nego inače? Da li je vaš muški prijatelj previše zastupljen tijekom vašeg slobodnog vremena? Ako vaš partner ima stvarni povod za ljubomoru, morate to i da priznate, inače ćete ga optužiti da je ljubomoran bez razloga, a to nikome neće pomoći.

Međutim, ako vam partner prisluškuje razgovore i provjerava popis poziva, stalno vas optužuje da koketirate sa svima s kojima razgovarate i uvjerava vas da su svi protiv vas, budite oprezne, jer je možda u pitanju muški manipulacija, a više o tome saznajte ovdje.

Riješite problem

Umjesto da se vrtite oko pitanja zbog čega je ljubomoran, koncentrirajte se narešavanje problema. Pitajte ga što možete učiniti da bi se osjećao sigurnim, i pokažite mu da vam je stvarno stalo da prestane se osjeća kao da ima razloga za brigu.

Nemojte sve da ispričate prijateljicama

Tvoj dečko je već dovoljno nesiguran, a ako posumnja da ćete sve da ispričate svojim prijateljicama, samo ćete pogoršati stvari. Držite svoju vezu privatnom, ne dajte mu povoda da se osjeća još gore.

Posvetite mu se

Vjerojatno je samo stvar u malo pažnje. Ako mu pokažete da vam je još uveknajvažniji i da vam je stalo, i ljubomora će nestati. Više neće biti nesiguran, pa će lakše podnosi situacije u kojima bi inače bio ljubomoran.