Par savjeta za savršene modne kombinacije

Nitko nije rođen savršen, pa tako ni zvijezde koje se šetaju po crvenom tepihu. Ako i vi želite izgledati očaravajuće kao i one pročitajte naš članak u kojem vam donosimo savjete o tome kako se trebate oblačiti.

odabir modne kombinacije

Savršene modne kombinacije

Klasika nikada neće izaći iz mode, pa tako crne rolke, male crne haljine, bijele košulje i klasični veste će uvijek biti moderni. Kada ne znate što obući odlučite se za ovu odjevnu kombinaciju i sigurno nećete pogriješiti.

Garderoba uvijek treba biti usklađena s vašim godinama i nikada ne trebate da oblačite ono što vam ne stoji. Obucite se tako da izgledate kulturno za svoje godine.

Steznik uvijek morate imati u svom ormaru. Danas su steznici toliko moderni da se uopće ne vide ispod odjeće, ai udobni su za nošenje. Obucite ga kada oblačite haljinu kako biste prikrili nedostatke koji vam smetaju.

Bolje imati jednu skupu stvar u ormaru, nego deset jeftinih. Nikada nemojte štedjeti novac na skupu garderobu, jer će vam ona sigurno bolje stajati, ai duže će vam trajati.

Uvijek nosite cipele na petu, pa makar i onu najmanju. Ukoliko budete nosili štikle izgledat mršavije, ženstvenije i ljepše ćete hodati. Možete odabrati i cipele s platformom, jer su one udobnije.

Nemojte kupovati graderobu za broj veći od vašeg, jer na taj način nećete postići da izgledate sitnije. Uvijek se potrudite da kupite svoj broj.

Potrudite se da garderobom ne ističete svoje mane, nego da ih prikrijete. Isprobajte različite stilove i modele dok ne otkrijete koji vam najbolje stoji.

Kada želite svoju garderobu upotpunite modnim dodacima uvijek idite na odjel gdje mladi kupuju nakit i tamo odaberite savršen modni detalj za vas. Možete odabrati neku zanimljivu maramu ili šal, a možete i da se nakitom nekim zanimljivim komadom nakita.