Par savjeta za lijepe i čvrste grudi

Ne postoji žena koja ne želi njene grudi budu čvrste i privlače pažnju. Da bi zaista bile prekrasne, grudi je potrebno pravilno njegovati. Ako želite zablistate u ljetnoj odjeći i kupaćem kostimu, donosimo vam savjete uz koje će vaše grudi izgledati bolje nego ikad.
lijepe cvrste grudi savjeti

Hidratacija

Grudi nemaju mnogo masnog tkiva i njihova koža je vaoma tanka, zbog čega im je potrebna bogata hidratacija da biste izbjegli ekstremno isušivanje i prijevremeni nastanak bora.

Masaža

Masaža je jedan od najboljih način spriječiti pojavu prijevremenih bora na grudima. Masaža hladnom vodom potaknuti će cirkulaciju i spriječiti pojavu bora. Usmjerite mlaz hladne vode iz tuša na grudi, te ih masirajte u smjeru kazaljke na satu. 10-minutna masaža učinit će čuda za vaše grudi. Jednako je djelotvorna i masaža kockama zamrznutog mlijeka. No, imajte na umu da je koža grudi osjetljiva, pa masaža mora biti posebno nježna.

Maska

Baš kao i kožu lica, kožu grudi potrebno je njegovati maskama kako bi bila zdrava i lijepa. Zgnječite bananu, dodajte joj dvije kapi maslinovog ulja, te smjesu nanesite na grudi. Ostavite da djeluje 30 minuta, te isperite mlakom vodom.

Vježbajte

Vježbe poput sklekova učinkovito učvrščuju grudi. Kako bi bili što učinkovitiji, prilikom izvođenja sklekova laktove držite što bliže tijelu. Preporučujemo vam da isprobate još jednu vrlo jednostavnu i djelotvornu vježbu. Pritisnite dlan o dlan ispred grudi, pritisnite i zadržite pritisak 10 sekundi, a potom opustite ruke. Ponovite postupak 10 do 15 puta.
Izvor:ljepota.ba