Par trikova za lijep izgled na plaži

Gotovo svaki dio tijela na plaži izložen je mnogobrojnim pogledima, zato vodite računa o cijelom tijelu.
par trikova za lijep izgled na plazi

Ne zaboravite na pete

Za maksimalne rezultate u uklanjanju grube kože i naslaga s peta dobro ih istrljajte na kraju tuširanja. Voda će omekšati kožu i olakšati njeno uklanjanje.

Zaštitite obojenu kosu, posebno pramenove

Obojena kosa ljeti zahtijeva posebnu njegu, budući da vanjski uvjeti mogu izmijeniti ton svoje boje. Dlake su podložnije lomljenju, budući da ih more natopi solju, a bazenska voda klorom. Nakon ispiranja stavite masku koja olakšava raščešljavanje i čuva postojanost boje.

Koristite gumice za kosu bez metalnih dijelova

Izbjegavajte uporabu gumica za kosu koje su spojene malim metalnim dijelom jer on može slomiti vlas, naročito kada je kosa mokra i oslabljena nakon izlaska iz vode. Umjesto toga, potražite gumice koje su potpuno prekrivene elastičnim materijalom.

Dodajte malo sode bikarbone u šampon

Pojačan stupanj onečišćenja zraka tijekom ljeta donosi i više štetnog djelovanja slobodnih radikala, što kosi oduzmem sjaj i boju. Za uklanjanje mat izgleda iz kose dodajte u svoj šampon prstohvat sode bikarbone. Tako ćete isprati štetne tvari, a nećete oštetiti vlasi ni boju. Ovaj postupak, također, sprječava izbjeljivanje kose uslijed djelovanja morske vode i klora.
Izvor:vecernji