Pastelne boje za uređenej vašeg doma

Autor Datum 14/10/2017

Dvosjed presvučen meblom u bebi roze boji, do njega fotelja u mint zelenoj i stolić za kavu u nježno žutoj nijansi. Ne, ovo nije Barbikin kuća iz snova, već dekor koji su dizajneri interijera uredili po posljednjim trendovima. Ove godine su boje toplije i svjetlije, za razliku od prethodnih sezona. Te nijanse inspiriraju na ljubav, sreću, harmoniju, druženje i dobro raspoloženje.

Ukoliko ne želite da vam sve u domu bude tako nježno i ušuškano, okrečite jedan zid u pastelnom tonu ili obojite nekoliko komada namještaja. Svijetlo zelena na zidu djeluje umirujuće i osvježava prostor, roza ili svijetlo plave fotelje unose toplinu.

Ako su vam zidovi svjetlo žuti, kombinirajte ih s namještajem u svijetlo plavoj ili ljubičastoj boji.

Geometrijski oblici su također aktualni, pa će se šesterokutne police, neobične lampe ili lusteri u tonu starog zlata odlično uklopiti u ovakav interijer.

Nabavite prostirke za pod u pačvork tehnici, gdje se pastelne nijanse samo “provlače”.

Sitnice poput saksija, vaza za cvijeće, držača za novine, ali i zidnog sata će dodatno oplemene prostor. I komoda s ladicama u frontovima različitih nijansi može biti pun pogodak. Kada je pastelni bojanje u pitanju, ne možete pogriješiti, čak i da različite boje smjestite u jednu sobu.
Izvor:Novosti

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.