Pastelni tonovi – Najljepši komadi iz Bershke

Bershka je upotpunila svoju novu kolekciju novim komadima, koji podsjećaju na nježno proljeće. Pastelni tonovi se vraćaju u modu, jer nema ljepših boja kojima se može prizivati nova sezona i toplije vrijeme. Pošto je Bershka jedan od popularnijih brendova, čiji je izbor odjeće i asesoara ogroman, odlučili smo da vidimo šta je novo u njihovoj ponudi i da to podijelimo sa vama.

Naravno naglasak je na ženstvenosti, pošto se nježna roza gotovo uvijek povezuje sa ženstvenošću. Odlučili smo odabrati odjevne predmete koji pokazuju modne trendove za sezonu proljeće/ljeto najbolje. Kombinacija pastlenih boja i snažne crne će biti izuzetno popularna naredne sezone, tako da su majice sa crnom čipkom, koje podsjećaju na ženski donji veš, idealan izbor ukoliko želite biti zapažene. Naravno, dugi kardigani su i dalje aktuelni. Osim što su izuzetno udobni, uvijek izgledaju kao da ste uložili puno vremena za kombinovanje i sređivanje. Posebno lijepo izgledaju sa nekim kratkim „Chelsea“ čizmama, osim što je izuzetno moderna kombinacija, lijepo izgleda na svim oblicima tijela.

Volani su još jedan od dolazećih trendova, tako da su haljine ili tunike sa volanima idealan izbor. Proljeće će probuditi ženstvenost u vama, posebno uz pastelne boje.
Autor: Azra/SimpleSerenity
Foto:Bershka

Ove komade odjeće u pastelnoj boji provjerite ispod.