Pet pića koji su od velike pomoći pri mršavljenju

Mršavljenje pred ljeto je noćna mora mnogih žena. Alarm za uzbunu se pali čim krene prvi dan proljeća, jer je tada svakoj dami jasno da uskoro slijedi bacanje džempera i hlača, i vađenje kratkih suknjica, uskih majičica i još tesnijih šorcićima.

Da biste smršavili, pored malo aktivnosti, potrebno je jesti normalno (umjereno) i pijete što više ovih napitaka.

Zeleni čaj

Zeleni čaj ima mnoge prednosti, a brzo gubljenje težine je jedna od njih. Jedna šalica ovog moćnog napitka dnevno učiniće da vaš organizam dobije količinu antioksidanata koji čiste organizam i tope višak masti. Osim toga, dobar je i za opuštanje.

Cijeđeno voće

Odličan su izbor ukoliko svoj ​​organizam želite očistiti od toksina, a samim time se i riješite viška kilograma. Cijeđene sokove možete pravite od voća ili od kombinacije voća i povrća, a među najbolje namirnice spadaju agrumi, kao i namirnice bogate vlaknima poput mrkve i jabuke.

Cijeđeno povrće

Kelj, kupus, brokula ili karfiol su namirnice koje blagotvorno djeluju na vašu liniju. Bogate fitonutrijentima, smanjuju tjelesnu masu i uravnotežuju razinu hormona.

Sok od kruške

Lako ga je pripremiti, a vrlo je bogat vitaminima i mineralima. Sadrži velike količine vitamina C, a osim toga što pomaže da izgubite kilograme, ujedno i povećava razinu tjelesne energije. Isti učinak na tijelo ima i sok od borovnice.

Crna kava

Kada se pije u umjerenim količinama, crna kava ima višestruku korist. Sadrži antioksidanse koji smanjuju rizik od raka, dijabetesa i srčanih oboljenja, a povrh svega toga kava nije kalorična, što ujedno i održava, odnosno smanjuje vašu tjelesnu masu.