Pet savjet za dobar život

Osmijeh na lice i od sretnih žena nauči vrijedne lekcije!

Izdvoji vrijeme za sebe

Koliko god obveza imale, sretne žene znaju koliko je važno uzeti vremena samo za sebe. To može biti 10 minuta za šalicu kave ili sat vremena za odlazak u teretanu. Što god da je u pitanju, ne preskači male svakodnevne užitke koje te čine sretnom.

Nađi kreativni hobi

Bilo da je to pjevanje, pisanje, crtanje, kuhanje, pletenje … Kada njegujemo svoju kreativnu stranu, sigurno ćemo se osjećati odlično i sretno!

Uči iz vlastitih pogrešaka

Svi griješimo, ali malo nas uči iz vlastitih pogrešaka. A to je upravo ono što treba svaka žena naučiti. Nije lako priznati pogrešku i izvući iz nje najbolju lekciju, ali kada to učinite vidjet ćete koliko je sve lakše i ljepše.

Ne zaboravi da pronađeš vrijeme za vježbanje

Ne mislimo da uzmeš reket u ruke i pokušaš stignep Anu Ivanović, ali blaga fizička aktivnost je uvjet za sretniji život. Vježbanjem, se oslobađa endorfin, hormon sreće, koji pomaže u poboljšanju raspoloženja. Ukoliko nemaš vremena za teretanu ili grupne treninge, predlažemo da na Youtube pronađeđ sjajne joga vježbe koje traju 20ak minuta, a opuštaju cijelo tijelo. Toliko vremena imaš zar ne?

Budi zahvalna za sve što imaš

Koliko god ponekad život bio težak, uvijek postoje stvari na kojima bi trebale biti zahvalne. Zdrava si, lijepa, ideš ka uspjehu i imaš bar 3 osobe u životu koje te obožavaju! Ti si sretna dama i budi zahvalna na tome!
Izvor:cosmopolitan