Pet znakova da vas vara na Facebook-u

Autor Datum 14/08/2016

Ako primijetite nešto od navedenog, vrijeme je da napravite frku.
vara na facebooku

1. Često se zanese u pisanje poruka, ali vam ne kaže tko mu i o čemu piše.

Naravno da svatko mora imati privatnost, ali ako počne učestalo da vas ignorira i to zbog digitalnih konverzacija, a pritom se ne trudi da objasni o čemu je riječ, vjerojatno su njegovi interesi i prioriteti negdje drugdje.

2. Često dobiva poruke u svako doba dana, čak i noći.

Poruka pijanog ortaka kojeg je ostavila djevojka koja stiže oko ponoći nije razlog za brigu, ali ako često u sitne sate dobiva ili šalje poslovne poruke, vjerojatno je već odavno vrijeme za raskid.

3. Nagnite se da ga poljubite dok gleda u svoj profil, a on se panično odmakne od vas da ne biste slučajno vidjeli monitor.

Ako se očajnički trudi sakriti ono što radi na računalu, udahnite duboko – sigurno vam ne priprema iznenađenje za godišnjicu veze.

4. Mobitel je uvijek uz njega, čvrsto ga drži u ruci ili u džepu i nikome (pogotovo vama) ne dopušta da mu se približite.

Hmmm, možda je neki opsesivno-kompulzivni poremećaj, ali kad ljudi misle da nešto griješe i ne žele da ih u tome uhvatite, njihove fizičke reakcije su prilično iznenađujuće. Ako skoči kao opečen kad primijeti da se vi približavate njegovom telefonu, što da vam kažemo osim – počnite sumnjate.

5. Ako ga pitate zašto toliko vremena provodi na društvenim mrežama, a on počne se braniti ili čak da vas optužuje da ste bezobrazni što ga to pitate, nešto ne štima. Zašto bi ga to toliko uzrujalo? Pa zato što želi sakriti nešto od vas, a vi pogađate u sred srijede.
Izvor:cosmopolitan

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.