Pivo uvijek trebate imati u kući

Ovaj alkoholni napitak odličan je da se rashladite, ali to nije njegova jedina svrha. Donosimo vam nekoliko razloga zbog kojih bi trebalo uvijek imati pivo u kući.
pivo uvijek trebate imati u kuci

Zemlja za cvijeće

Pivo je odlično gnojivo. Sipajte nekoliko žlica piva u vrt kako bi je zemlja upila. Uz pomoć korisnih sastojaka iz piva, biljke će biti zdravije i vaša će vrt nabujati. A usput se možete riješiti i dosadnih napasti i puževa koji vam grickaju biljke. A pivom možete poprskati i posude s voćem otjerati dosadne mušice.

Polirajte drveni namještaj

Umočite krpu, kojom brisati drvenariju, u pivo i nježno prebrišite vaš namještaj. Pivo će učiniti vaš namještaj sjajnim i vratiti mu boju.

Uklanjanje mrlja

Možda će vas pivo poslužiti čak i bolje od mineralne vode. A ako se brinuti zbog mirisa, onda nakon brisanja samo umočite krpu u vodu.

Posvijetlite kosu

Neki koriste limun, a neki pivo. Potopite kosu u pivo, i ako ste u mogućnosti, izađite na sunce. Posvetleće vam kovrče i izvući pramenove. .

Ispolirajte zlatni nakit

Umočite vaš nakit i ostale drangulije u posudu s pivom, a potom ih suhom krpom dobro očistite. Bolje nego koristiti deterdžente ili neke druge kemikalije.
Sve u svemu pivo može biti jako korisno u vašem domu.
Izvor:radiosarajevo