Planeta ljubavi, ljepote i novca – Venera

Jeste li za brak ili zajednički život s partnerom? Ako ste Bik, Vaga, Rak ili Riba, vjerojatno maštate o vjenčanju iz snova, a ukoliko ste Blizanac, Strijelac ili Vodenjak možda vam više prija sloboda, a to zavisi od pozicije Venere u vašem horoskopu.
vjencanje horoskop
Planeta ljubavi, ljepote i novca, Venera, 7. svibnja ulazi u znak Raka što kod većine znakova budi romantične osjećaje, jake emocije i potrebu za bliskošću. Sjajan aspekt s tranzitnim Neptunom, simbolom zanosa, romantike i zaljubljivanja, od 10. do 23. svibnja, još više potiče potrebu za ulaskom u vezu ili brak. Planeta ljubavi, sredinom svibnja, počinje obrazuje loše aspekte s Plutonom i Uranom, simbolima dominacije i neočekivanih situacija. Venerin aspekt sa Saturnom usporava realizaciju nekih planova, ali već u prvoj polovici lipnja sve kreće nabolje.

Zato, iskoristite razdoblje od 10. do 15. svibnja, koji može biti pravo vrijeme za ulazak u brak ili započinjanje zajedničkog života, naravno, ovisno o tome koliko ste romantični i kakva vjenčanja volite.

OVAN

Umijete biti romantični, ali na kratke staze. Više vas privlače profesionalni izazovi od večeri pod svijećama i mjesečinom. Maštate o otmjenom vjenčanju u centru grada, sa mnogo zvanica i puno cvijeća. Iskoristite prelazak Venere preko vaš astrološke kuće doma i obitelji, već početkom lipnja moguća su neka neugodna iznenađenja.

BIK

Romantični ste, vrlo sentimentalni i emotivni, prava pjesnička duša. Kada odlučite da stanete na “ludi kamen”, sve mora biti raskošno, od općine do restorana sa dva puta više hrane i pića nego gostiju, veselom glazbom i tortom od pet katova. Tranzit vladaoca vašeg znaka preko Raka potiče vašu želju za brakom i zasnivanjem obitelji.

BLIZANCI

Iako niste skloni romantičnim izljevima emocija, naročito ako ste muškarac, nemate ništa protiv braka i nešto intimnijeg slavlja, najbolje u nekom talijanskom restoranu. Još samo da se pojavi kum kod koga su burme! Venerin prelazak preko vašeg polja ljubavi može vas odvede na medeni mjesec na krstarenje Mediteranom ili neko egzotično otok.

RAK

Romantični ste i nježni čak i kada djelujete grubo, plijen urođenom stidljivošću. Svadbu u rodnom selu ili nekom restoranu na obali jezera ili mora, uz probrane specijalitete, dosta pića i glazbu, planirali ste mjesecima unaprijed. Planeta ljubavi u vašem znaku a Jupiter u kući ljubavi, nagovještava ulazak u brak i mogućnost zasnivanja obitelji.

LAV

Romantični ste, zračite toplinom i samouvjerenošću. Sanjate o vjenčanju u nekom ekstravagantnom restoranu sa bijelim stolicama, egzotičnim cvjetnim aranžmanima i balonima gdje se služe specijaliteti i fina vina. Sa Jupiterom u vašem znaku i Venerom u kući mašte lako možete ući u brak ili započnete zajednički život s partnerom.

DJEVICA

Iako djelujete suzdržano, maštate o vjenčanju iz snova na kojem biste okupili rodbinu i odabrane prijatelje. Na stolu ima svega, raznih specijaliteta, vina i više vrsta torti, dok vi s partnerom šećete između stolova s ​​gostima, pijete šampanjac i nazdravljate. Ako vam je Venera u Raku, možete iznenada započeti zajednički život s partnerom.

VAGA

Vaš znak simbolizira partnerske odnose i brak, zato ste vi uvijek u potrazi sa svojom drugom polovicom. Ukoliko ste je pronašli, a to mora biti dinamična osoba s kojom nikada nije dosadno, priželjkujete vjenčanje u nekom egzotičnom ambijentu i mnogo gostiju. Jaka pozicija vašeg vladaoca Venere nagovještava mogućnost ulaska u brak.

ŠKORPION

Možda ne trošite previše vremena na romantiku, ali ste zato vrlo strastveni. Birate vrhunski restoran, vjenčanje iu općini iu crkvi, s mnogo gostiju a ako ste dama, vrlo ste seksepilni čak i sa velom, u dugoj haljini zakopčanoj do grla. Venerina pozicija može vam donese glamurozno vjenčanje na nekom putovanju u inozemstvu.

STRIJELAC

Iako volite slobodu, kada se zaljubite, vaša romantična priroda dolazi do punog izražaja. Priželjkujete vjenčanje u vrtu nekog starog zdanja, na obali jezera gdje gosti pjevaju do duboko u noć, a na trpezi ima ribe, divljači, vina i šampanjca. Pozicija vašeg vladaoca Jupitera i Venera u polju strasti nagovještava mogućnost vjenčanja iu inozemstvu.

JARAC

Djelujete suzdržano i kruto, ali ste vrlo sentimentalni i romantični. Na vašem vjenčanju u prvom planu su glazba, dobra hrana i piće i naravno veliki broj gostiju, rodbine i prijatelja. Destinacije gdje ćete provesti medeni mjesec mogu biti mjesta na nekom jezeru ili moru. Venera u kući partnerskih odnosa donosi vam mogućnost ulaska u brak.

VODENJAK

Najviše cijenite svoju slobodu, pa vam više odgovara zajednički život s partnerom. Ipak, ako se odlučite za brak, na vjenčanju će biti svi vaši prijatelji, služit će se specijaliteti i vina koja su “odležala” koliko i vi dok ste se odlučili za brak! Jupiter u Lavu i Venera u Raku nagovještava zajednički život s nekim koga ste upoznali preko posla.

RIBE

Nikada vam nije dosta romantike, maštate o vjenčanju u restoranu na jezeru ili brodu u morskoj luci, može i na splavu, s prigušenim osvjetljenjem i romantičnom glazbom u vrtu punoj cvijeća, dekorisanoj sjajnim lampionima i egzotičnim ukrasima. Pozicija Venere u kući ljubavi i djece donosi vam mogućnost ulaska u brak i zasnivanja obitelji.
Izvor:Novosti