Pletene haljine i čizme preko koljena – Kombinacije

Svi se polako spremamo za jesenje dane i razmišljamo o tome šta možemo obući. Za danas smo vam odlučili da predstavimo nekoliko lijepih i savršenih modnih kombinacije za jesen. Haljine su nešto što najviše nosimo u proljeće i ljeto ali i tokom jeseni možete da nosite haljine. Pletene haljine su savršene za jesen a da bi upotpunili modnu kombinaciju odaberite uz pletenu haljinu i čizme preko koljena.

Mnoge djevojke jednostavno vole ove čizme. Čizme preko koljena su jedan od povratnićki trendova za ovu jesen. Ako ne želite izgledati provokativno uvijek možete pronaći odgovarajuću odjeću koja ide sa čizmama preko koljena.

Kako možete kombinirati pletene haljine i čizme preko koljena ove jeseni, provjerite ispod.

pletene haljine i cizme preko koljena kombinacije 1pletene haljine i cizme preko koljena kombinacije 2 pletene haljine i cizme preko koljena kombinacije 3 pletene haljine i cizme preko koljena kombinacije 4pletene haljine i cizme preko koljena kombinacije 5 pletene haljine i cizme preko koljena kombinacije 6

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.