Pocijepane farmerice – za vaš opušteni izgled

Spremate se za prvi spoj s muškarcem iz snova ili žurite na popodnevnu kavu s prijateljicama, a ne znate što obući? Želite izgledati ležerno, a moderno i seksi? Pravi izbor su “pocijepane” traperice, koje djeluju baš šik, naročito kada ih iskombinirate s modernim kratkim čizmicama i prslukom od umjetnog krzna, za kojim su “poludjele” holivudske dame.
pocijepane farmerice
Možda ćete u trenutku da se zamislite kakav dojam ćete ostaviti, ali, priznaćete da je ova kombinacija dobitna. Uz moderan remen i efektne naušnice, izgledat neodoljivo opušteno, a tako zavodljivo …

Elegantno

Pocjepane traperice ne samo da možete nositi s elegantnim blejzeri, košuljama, kaputom i visokim potpeticama, već je to modni imperativ ove sezone. Ovaj neobičan spoj odlično pristaje mladim djevojkama, a osobito se preporučuje modernim i urbanim sredovječnim damama, koje imaju vitak stas i žele ga istaknu garderobom.

Opušteno

U dnevnoj varijanti i neobaveznim prilikama odaberite “casual” stil. Uz pocijepane traperice iskombinirajte majicu i sportski sako ili pleteni džemper.

Trend “ripped jeans” odolio je svim modnim promjenama, od 80-tih godina prošlog stoljeća, burnih 90-tih, do danas je aktualan. Dovoljan razlog da odmah krenete u potragu za vašim idealnim iscepanim trapericama, ako ih još nemate u garderoberu. Za početak, možda je bolje da se opredijelite za ležerniji “boyfriend” stil, koji ne ističe obline, ali hlače koje “vise” preko kukova i poderani dijelovi imaju notu erotičnosti. hrabrija i super zgodne dame mogu “uskoče” u uske modele, koji mogu im biti jak saveznik u zavođenju jačeg spola.

Ako želite da vam noga baš dođe do izražaja, birajte hlače s prorezom preko koljena ili na butini.
Izvor:Novosti