Pogrešne stvari kojima želite privući muškarce

Žene rade mnogo toga u nadi da će privući mušku pažnju. Dok su neke stvari djelotvorne, druge vam neće donijeti željeni rezultat. Otkrivamo vam čime zapravo odbijate muškarce.
pogresne stvari kojima zelite privuci muskarce

Previše šminke

Šminka bi prvenstveno trebala služiti za skrivanje mana i isticanje prednosti. Pretjerivanjem nećete postići željeni rezultat. Ako je sve na vama lažno, on će lako pomisliti da je i vaš znak “našminkan”. Muškarci više vole prirodnu ljepotu, pa se stoga nemojte skrivati iza slojeva šminke.

Izbjegavanje hrane

Mnogim muškarcima naše brojanje zalogaja i kalorija nije nimalo privlačno. Većina muškaraca voli žene koje imaju apetit i koje uživaju u hrani.

Slaganje sa svime što kaže

Time što ćete se slagati sa svime nećete ga pridobiti. Razgovor s nekim tko nema vlastitog mišljenja jednostavno ne može biti zanimljiv.

Pretjerivanje s komplimentima

Svatko voli čuti kompliment, ali ako pretjerujete nijedna pohvala se neće činiti iskrenom. Ako želite privući njegovu pozornost slobodno mu uputite kompliment, ali budite umjereni.

Pretjeran fizički kontakt

Poneki dodir tu i tamo daće mu do znanja da ste zainteresirani, ali pretjerivanjem ćete postići kontra efekt. Ako ne želite djelovati prenapadno, budite umjereni s pipkanjem.
Izvor:ljepota.ba