Pomladite lice sa maskom od zobenih pahuljica

Maska od zobenih pahuljica pomaže održavati tonus kože, izbavlja od problema kao što je ljuštenje kože, osip u vidu prištića, suhoće kože, pomaže pri eliminaciji sitnih bora, mitesera, pigmentnih fleka i nezdravog tena kože lica.
pomladite lice sa maskom od zobenih pahuljica
Zobene pahuljice, pored svih svojih korisnih osobina, sadrže ventramid i beta-glukan, apsolutno jedinstvene komponente koje posjeduju naglašena antioksidativna svojstva.

Uz redovnu upotrebu ova maska će vam biti sredstvo za pomlađivanje kože lica neprocjenjive vrijednosti, koje ni jedna žena neće mijenjati za kupovni preparat.

Što vam je potrebno? supena žlica kefira (jogurta), čajna žlica samljevenih zobenih pahuljica, čajna žlica meda.

Promiješajte sve komponente i nanesite ih na očišćenu kožu lica (ne zaboravljajte vrat i zonu dekoltea). Lezite i opustite se. Držite masku 20-25 munuta, nakon toga operite toplom vodom. Med je prirodni antioksidans i nevjerojatno podmlađujući sredstvo, rudnik minerala, aminokiselina i mikroelemenata, koji ne samo da hrani, njeguje i hidratizira kožu, već i regenerira duboke slojeve kože i eliminira iz nje slobodne radikale.

Kefir također hrani, čisti i izbjeljuje kožu sprečavajući dehidraciju i djelovanju slobodnih radikala zahvaljujuci vitaminima grupe B, C i RR (niacin) i holin.

Ova maska vrlo temeljito čisti lice, a također jača konture lica i pegla sitne bore. Definitivno prava maska za vaše lice.
Izvor:uspesna zena