Ponuda bolera iz Orsay – a za sve prilike

Ja sam jedna od onih osoba koja nikada nije shvatala bit bolera. Mislim da ih je teško iskombinovati da izgledaju lijepo u čitavom outfitu. Naravno moguće je i to uraditi, samo treba izabrati pravi kroj za oblik tijela koji imate.

Bolero je idealan odjevni predmet ukoliko nosite haljinu, ali ne želite pokazati previše kože ili želite dodati još jedan sloj odjeće koji će upotpuniti outfit. Ove sezone Orsay ima veliku ponodu bolera za sve prilike. Izabrala sam nekoliko onih tipičnih pamučnih casual bolera koji se relativno lako kombinuju sa casual odjevnim predmetima. Iako se mogu kombinovati i sa haljinama, ali morate biti pažljivi. Ove zime umjetno krzno je izuzetno popularno tako da u ponudi iz Orsaya ima i nekoliko ovakvih komada. Nježna roza je jedna od boja sezone, tako da ukoliko želite dodatno naglasiti ženstvenost odaberite neki u ovoj boji. Tu je i nekoliko klasičnih, struktuisanih crnih modela, koji se mogu lijepo kombinovati sa elegantnim haljinama.

Ovakvi komadi se mogu kombinovati i sa poslovnim kombinacijama, posebno uz klasične poslovne haljine. Ukoliko se želite nekada odmoriti od sakoa, možete probati nešto novo, možda i mnogo zanimljivije, kao što je neki od ovih bolera.
Autor: Azra/SimpleSerenity
Foto:Orsay

Ponudu bolera iz modnog brenda Orsay provjerite ispod.