Povećajte grudi prirodnim putem uz vježbanje

Ukoliko patite jer vas priroda nije obdarila velikim grudima, ne razmišljajte o operaciji ili preparatima za povećanje koji vam mogu nanijeti mnogo više štete nego pomoći prije nego što učinite sve što spada u zdrave i sigurne procedure. Grudi je moguće povećati i putem vježbi samo prije toga se morate upoznati s važnim pojmovima i načinima da to učiniti.
povecati grudi prirodnim putem
Ne treba miješati pojam – mišići grudi i pojam – mliječne žlijezde. U mliječnim žlijezdama ne postoje mišići koji se mogu povećati, one imaju potpuno drugačiju strukturu. Uvećati mliječnu žlijezdu možete samo kirurškim putem, jer su tako definirane prirodno.

Povećati i zategnuti mišiće grudi je sasvim realno. Fizičke vježbe će podići, povećat opseg grudi u cjelini, daće tonus i impresivan izgled.

Neovisno o veličini mliječnih žlijezdi, ove vježbe će učiniti vaše grudi još atraktivnijim.

Vježba broj 1

Jednom od učinkovitih vježbi za uvećanje obima grudi, smatraju se sklekovi. Dlanovi trebaju biti postavljeni malo šire od širine ramena, stopala sastavljena ili blago razdvojena. Radite 3 serije po 15-20 ponavljanja. U prvo vrijeme, dok mišići ne ojačaju, radite ovu vježbu na koljenima, u umjerenom tempu.

Vježba broj 2

Druga učinkovita vježba za povećanje grudi u kućnim uvjetima je vježba sklekova uz zid. Izvodi se lako i jednostavno. Stavite ruke na zid i radite sklekove. Radi se 3 serije po 10 ponavljanja. Vježbe se rade sporo, čak i vrlo sporo.

Vježba broj 3

Najučinkovitija vježba za povećanje grudi je sljedeća: lezite na pod ili loptu (ako želite podići grudi), i podižite utege. 3 serije po 8-10 ponavljanja. Vježba se radi umjerenim tempom.

Vježba broj 4

I na kraju još jedna učinkovita vježba s utezima, kojom dobivamo jasnu konturu grudi. Radi se na isti način kao i prethodna vježba i to 3 serije po 15-20 ponavljanja. Radi se u umjerenom tempu, utezi ne trebaju biti previše teški.

Prije nego, što počnite raditi vježbe, zagrijte mišiće i učiniti istezanje. Ove vježbe treba raditi 2-3 puta tjedno, jer je to idealno za grudi. Nikad ne vježbajte dva dana zaredom, jer mišićima treba vremena za oporavak.
Izvor:uspesnazena