Povećajte grudi sa ova 3 jednostavna savjeta

Samo žene s malim grudima mogu razumjeti koliko je teško pronaći odgovarajući grudnjak. Želite savršeni dekolte? Evo pravila koja morete znati …
lijep dekolte

1. Kupite grudnjak bez žice

Grudnjaci sa žicom idealni su za podizanje grudi, ali kod žena koje nose grudnjak veličine jedan i dva žica je vrlo neugodna. Zahvaljujući novim modelima grudnjaka to više nije nikakav problem.

Grudnjaci s pojačanim košarama napravljenim od mikrofibre u jednom komadu idealni su za male grudi. Pored toga što su mnogo ugodniji za kožu, oni će se prilagoditi tijelu, podići grudi i dati im toliko željeni volumen.

2. Obavezno koristite jastučiće

Jastučići za pojačavanje grudnjaka u posljednje vrijeme su došli na crnu listu, ali ovaj dodatak može biti vrlo efektan za žene s malim grudima. Pronađite grudnjak čija košarica odgovara obliku vaših grudi iu otvor za jastučiće postavite spužvu s dvostrukim mekim umetkom.

Na taj način ćete dobiti jači push-up efekt i popuniti košaricu grudnjaka. Izbjegavajte košarice koje idu na špic i one koje su preduboke, odnosno previsoko rezane na dekolteu.

3. Čipka je odličan izbor

Tekstura na grudnjaku može djelovati vrlo efektno. Današnji grudnjaci napravljeni su od mekane i ugodne čipke koja ne iritira kožu, a koja košari daje elegantnu strukturu.

Ali prije nego što odaberete grudnjak po izgledu, držite se prethodnih pravila kako ne bi odabrali pogrešan grudnjak. Osim čipke, materijal poput klasičnog mat pamuka također je vaš dobar saveznik.
Izvor:zadovoljna